Starul „Doctor Who” Bernard Cribbins a murit la 93 de ani

De: Nicoleta Lepădatu / 28.07.2022, 15:07
Starul „Doctor Who” Bernard Cribbins a murit la 93 de ani

Bernard Cribbins, narator al emisiunii britanice pentru copii din anii 1970 „The Wombles” și actor din „Doctor Who”, a murit la 93 de ani.

Agentul lui Cribbins  a confirmat moartea actorului pentru publicația Variety.

Cariera lui Bernard Cribbins a durat șapte decenii, cu apariții memorabile în serialul emblematic al BBC „Doctor Who”, în care Cribbins l-a interpretat pe tovarășul doctorului, Tom Campbell, în filmul din 1966 „Daleks’ Invasion Earth 2150 A.D.”. Mai târziu, a revenit să joace în serialul televizat în rolul lui Wilfrid Mott, din 2007 până în 2010.

Showrunnerul „Doctor Who” Russel T. Davies a postat pe Instagram un mesaj pentru a-l omagia pe actorul veteran, spunând: „Îl iubesc pe acest om. Îl iubesc.”

„Cunoștea pe toată lumea! El ar vorbi despre Beatles și David Niven și despre cum s-a așezat cândva pe scări la o petrecere, scoțând sunete de păsări împreunp cu TH White. Îi plăcea să fie în „Doctor Who”. El a spus: „Copiii îmi spun bunicul pe stradă!” Într-o zi a fost în locație cu Kylie Minogue, dar toate privirile, chiar și cele ale lui Kylie, erau ațintite asupra lui Bernard. Apăruse cu o valiză plină de recuzită, pentru orice eventualitate, inclusiv un pui de cauciuc. Și ce actor. Oh, totuși, ce actor minunat.”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Paul Sorvino, star al filmului „Goodfellas”, a murit la 83 de ani

Rebecca Balding, actrița cunoscută pentru rolurile din „Soap” și „Charmed”, a murit la 73 de ani