Starul „Obi-Wan Kenobi” Moses Ingram i se alătură lui Natalie Portman în „Lady in the Lake” la Apple

De: Nicoleta Lepădatu / 24.06.2022, 07:38
Starul „Obi-Wan Kenobi” Moses Ingram i se alătură lui Natalie Portman în „Lady in the Lake” la Apple

Moses Ingram a semnat pentru a juca alături de Natalie Portman în seria limitată Apple „Lady in the Lake”.

Ingram preia rolul lui Cleo Sherwood de la Lupita Nyong’o, care a părăsit serialul după ce producția începuse deja, conform publicației Variety.

Acesta este cel mai recent rol TV pentru Moses Ingram, care tocmai a jucat în serialul Disney+ „Star Wars” „Obi-Wan Kenobi”. Ingram este cunoscută și pentru că a apărut în serialul de succes Netflix „The Queen’s Gambit”, pentru care a primit o nominalizare la Emmy pentru cea mai bună actriță în rol secundar într-o serie limitată. Pe partea de filme, ea a jucat în proiecte precum „The Tragedy of Macbeth” (care se difuzează pe Apple), „Ambulance” și „The Same Storm”.

Alături de Moses Ingram și Natalie Portman, distribuția „Lady in the Lake” îi include pe Y’Lan Noel, Mikey Madison și Brett Gelman. Seria este o adaptare după romanul omonim al Laurei Lippman. Acțiunea are loc în Baltimore în anii 1960, unde o crimă nerezolvată o împinge pe gospodina și mama, Maddie Schwartz (Portman), să se reinventeze ca jurnalist de investigație și i-o scoate în cale pe Cleo Sherwood (Ingram), o femeie care jonglează cu maternitatea, multe locuri de muncă și un angajament pasional pentru promovarea agendei progresiste negre din Baltimore.

Foto: Profimimedia Images

CITEȘTE ȘI: Lupita Nyong’o părăsește seria limitată Apple „Lady In The Lake” în care ar fi trebuit să joace împreună cu Natalie Portman

Natalie Portman s-a retras din proiectul HBO „The Days of Abandonment”. Producția filmului a fost anulată