Natalie Portman s-a retras din proiectul HBO „The Days of Abandonment”. Producția filmului a fost anulată

De: Nicoleta Lepădatu / 03.08.2021, 11:24
Natalie Portman s-a retras din proiectul HBO „The Days of Abandonment

Producția filmului „The Days of Abandonment” a fost anulată de către HBO. Rețeaua de cablu a decis să nu mai facă filmul bazat pe cartea „Prietena mea genială” a celebrei autoare Elena Ferrante, în care ar fi trebui să joace premiata cu Oscar Natalie Portman.

„Din motive personale neprevăzute, Natalie Portman a renunțat la  proiectul HBO „The Days of Abandonment” înainte de începerea filmărilor. Din păcate, producția nu va merge mai departe ”, au spus reprezentanții HBO într-o declarație pentru publicația Hollywood Reporter. „Ne pare foarte rău că nu vom putea aduce această frumoasă poveste pe ecrane cu ajutorul talentatei noastre regizoare și scenariste. Transmitem mulțumirile noastre sincere distribuției, producătorilor și echipei noastre pentru toată pasiunea și implicarea de până acum.”

Detalii suplimentare legate de decizia lui Natalie Portman de a renunța nu au fost făcute publice. Reprezentanții actriței și producătorii au refuzat să mai comenteze. Filmările pentru proiect urmau să înceapă în curând la Sydney, după ce acesta a primit o subvenție de 3,4 milioane de dolari de la oficialitățile locale.

Filmul a intrat în preproducție în aprilie, iar Natalie Portman urma să joace rolul principal și să fie unul dintre producătorii filmului. Maggie Betts („Noviciat”) a adaptat scenariul și ar fi regizat, dar ar fi fost și producător executiv.

„The Days of Abandonment”  o are în centru pe Tess (Natalie Portman), o femeie care și-a abandonat propriile vise pentru o viață stabilă și este la rândul ei abandonată de soț, lucru care îi dă toată lumea peste cap. Filmul a fost gândit pentru a explora mintea unei femei aflate în criză, care se confruntă cu normele maternității și identității feminine în timp ce Tess, eroina principală, traversează cele mai întunecate zone ale propriului psihic.

Foto: Profimedia images

CITEȘTE ȘI: Natalie Portman va juca într-o adaptare HBO a unui roman de Elena Ferrante