Starul „Squid Game” Lee Jung-jae trece în spatele camerei pentru „Hunt”

De: Nicoleta Lepădatu / 22.05.2022, 20:58
Starul „Squid Game” Lee Jung-jae trece în spatele camerei pentru „Hunt”

Starul „Squid Game” Lee Jung-jae trece în spatele camerei odată cu „Hunt”, un thriller de spionaj pe care l-a scris, regizat, produs și în care joacă, conform Reuters.

Debutul în regie și scenariu al lui Lee a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Cannes, unde este proiectat în afara competiției.

Filmul plin de acțiune se concentrează în jurul a doi spioni sud-coreeni care au sarcina să descopere o cârtiță nord-coreeană și ajung să se investigheze reciproc în acest proces.

Lee Jung-jae, în vârstă de 49 de ani, joacă rolul unuia dintre spioni alături de vechiul său prieten și partener de afaceri Jung Woo-sung.

El a spus că cele aproape trei decenii petrecute pe platourile de filmare au fost de mare ajutor atunci când a trecut în spatele camerei.

„Am jucat în multe genuri diferite și mi-am putut aminti scene pe care le-am filmat ca actor, care au fost greu de filmat sau care nu au ieșit așa cum mă așteptam”, a spus el la Cannes.

„Am încercat să-mi amintesc acele scene când scriam scenariul pentru a mă asigura că pot fi cât mai eficient posibil atunci când regiez”.

Lee își face debutul având la bază succesul serialului său Netflix, care a devenit cea mai populară serie a gigantului de streaming la nivel global și a fost urmat de triumfurile altor emisiuni TV coreene, filme și muzică în întreaga lume.

„Sunt atât de recunoscător că îmi fac debutul regizoral în această perioadă de renaștere a culturii coreene”, a spus Lee Jung-jae.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Creatorul „Squid Game” spune că sezonul 2 ar putea fi lansat la sfârșitul lui 2023 sau în 2024

„Squid Game”: 8 lucruri pe care nu le știai despre celebrul serial