Steaua da lovitura pe piata transferurilor

Apropo.ro / 07.05.2008, 09:55
Steaua da lovitura pe piata transferurilor
Gruparea din Ghencea si-a asigurat transferul a doi dintre cei mai valorosi jucatori ai Ligii I, Bogdan Stancu si Janos Szekely.

Gruparea din Ghencea si-a asigurat transferul a doi dintre cei mai valorosi jucatori ai Ligii I, Bogdan Stancu, de la Unirea Urziceni, si Janos Szekely, de la Otelul Galati.

Mihai Stoica a spus ca transferul lui Stancu de la Urziceni la Steaua este ca si realizat, patronii celor doua echipe intelegandu-se verbal, fiind nevoie doar de semnarea actelor.

“Chiar daca nu s-au semnat actele, transferul poate fi considerat incheiat, pentru ca la unii patroni din Romania vorba e acord de transfer”, a declarat Mihai Stoica, managerul ialomitenilor.

"Suma de transfer este de un milion de euro, iar jucatorul va semna un contract pe cinci ani”, a afirmat Gigi Becali.

Transferul lui Szekely a fost confirmat de presedintele Otelului, Marius Stan, care a recunoscut ca a acceptat oferta de 1,5 milioane de euro venita din partea Stelei.

“Da, am acceptat oferta de 1,5 milioane de euro a Stelei! De la vara, Janos va juca in Ghencea! Acum, jucatorul urmeaza sa negocieze termenii propriului contract. Pana nu se semneaza actele, orice este posibil”, a precizat Marius Stan.

“Baiatul a fost luni la palat pentru ca tre­buia sa batem palma si sa semnam actele. Gata, acum este al nostru! Chiar daca l-au dorit multe echipe, noi am oferit pretul cerut de Galati si l-am cumparat. Mi-a placut foarte mult de acest baiat”, a spus Gigi Becali.