Steven Soderbergh ar pregăti un nou film din seria “Ocean’s”

De: Loredana Toma / 30.06.2021, 17:59
Steven Soderbergh ar pregăti un nou film din seria “Ocean's”

Actorul american Don Cheadle a dat de înțeles că o continuare a trilogiei  “Ocean’s”, în regia lui Steven Soderbergh, ar fi în cărți. Actorul, cunoscut și din producția “The Avengers”, a interpretat rolul lui Basher, un expert în explozibili, în trilogia originală și a vorbit despre această posibilitate în timp ce prezenta cea mai nouă colaborare a sa cu regizorul, filmul “No Sudden Move”.

“Tocmai am terminat munca la film cu Steven și el a spus, referitor la un nou film ‘Ocean’s’, că se gândește la asta”, a spus Cheadle. “Cred că există o variantă pentru un nou film. Mă gândesc la asta”, a spus Soderberg, potrivit declarațiilor lui Cheadle, scrie nme.com.

“Însă, discuția nu a mers mai departe de atât. Nu știu nimic altceva, nu știu cine va juca, probabil tot noi, cei din ‘vechea gardă’. Va fi interesant de văzut”, a mai spus Cheadle.

Soderbergh a regizat filmul original, “Ocean’s Eleven”, în 2001 și a lansat două continuări, “Ocean’s Twelve”, în 2004, și “Ocean’s Thirteen”, în 2007.

În 2018, a fost lansat un spin off, cu o distribuție exclusiv feminină, “Ocean’s Eight”. În film, regizat de Gary Ross și produs de Soderbergh, au jucat Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Rihanna, Sarah Paulson, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling și Awkwafina. 

O continuare a filmului “Contagion” este în dezvoltare

Între timp, Soderbergh a anunțat că lucrează la o continuare a filmului său din 2011 “Contagion”, care, în contextul pandemiei, a revenit în atenția publicului din primăvara anului trecut.

“Am un proiect în derulare, la care scenaristul filmului ‘Contagion’, Scott Burns, lucrează împreună cu mine. Este un fel de continuare psihologică a filmului ‘Contagion’, dar contextul este diferit”, a precizat Soderbergh. “Este ca și cum ai vedea gemeni cu părul în culori diferite. Așadar, eu și Scott am discutat despre asta și, cel mai probabil, trebuie să-l mai fierbem puțin”, a încheiat el.

Din distribuția filmelor „Ocean’s” au făcut parte George Clooney (Danny Ocean), Matt Damon (Linus Caldwell) și Brad Pitt (Rusty Ryan). Cele patru filme din seria „Ocean’s” au avut în total încasări de 1,422 de miliarde de dolari.

CITEȘTE ȘI: Kate Winslet spune că filmul în care a jucat în urmă cu 9 ani, „Contagion”, ne-a pregătit pentru pandemia de COVID-19

În jurul lumii cu George Clooney! Care sunt ţările în care a filmat actorul în ultimii 20 de ani?

Foto: Profimedia Images