Steven Spielberg a lansat trailerul “West Side Story”, iar Rita Moreno are o apariție specială în film

De: Loredana Toma / 26.04.2021, 16:11
Steven Spielberg a lansat trailerul “West Side Story”, iar Rita Moreno are o apariție specială în film

Steven Spielberg a lansat trailerul pentru viitorul său film “West Side Story”, o adaptare după musicalul omonim, care este, la bază, o repovestire a operei “Romeo & Juliet”, cu actorii Ansel Engort, în rolul lui Tony, și Rachel Zegler, care o interpretează pe Maria. Din distribuție face parte și actrița Rita Moreno – în rolul Valentinei -, care este cunoscută pentru rolul Anitei din musicalul “West Side Story” din 1961, dar și Ezra Menas, Julius Anthony Rubio, Ana Isabelle, Brian d’Arcy James și Corey Stoll.

Tony și Maria se îndrăgostesc într-un New York al anilor 1950, în timpul conflictelor dintre bandele rivale de gangsteri Jets și  Sharks. Trailerul filmului nu are dialog, însă prezintă mai multe indicii și scene, inclusiv o recreere a unora dintre cele mai populare numere de dans din versiunea din 1961, potrivit The Hollywood Reporter.

“Să mă aleagă Steven Spielberg este absolut fenomenal”

David Alvarez și Ariana DeBose vor interpreta rolurile lui Bernardo, respectiv Anitei, care, în 1961, le-au adus actorilor George Chakiris și Rita Moreno câte un premiu Oscar pentru interpretare. Moreno a declarat, în 2018, în urma casting-ului, că “nici în cele mai frumoase visuri nu și-a imaginat că va mai avea vreun rol în vreun proiect ca acesta”, potrivit NME. “Să-mi ofere Steven Spielberg un astfel de rol mi se pare absolut fenomenal”, a încheiat actrița.

Filmul urma să fie lansat în cinematografe la sfârșitul anului trecut, însă a fost amânat din cauza pandemiei. Produs și regizat de Steven Spielberg, după un scenariu de Tony Kusher și cu o coregrafie  de Justin Peck, musicalul este o adaptare după “ West Side Story” din 1957, de Arthur Laurents, Leonard Bernstein și Stephen Sondheim, care, la rândul său s-a inspirat din opera lui William Shakespeare “Romeo and Juliet”. Filmul va fi lansat în cinema pe 10 decembrie.

CITEȘTE ȘI: Steven Spielberg va regiza un serial TV inspirat din romanul „Minunata lume nouă”, de Aldous Huxley 

Spielberg reia un vechi proiect 

Michelle Williams va fi Peggy Lee în filmul biografic “Fever”

Foto: Profimedia Images