Steven Tyler, din nou la dezintoxicare. Trupa Aerosmith își amână rezidența din Las Vegas

De: Nicoleta Lepădatu / 25.05.2022, 16:14
Steven Tyler, din nou la dezintoxicare. Trupa Aerosmith își amână rezidența din Las Vegas

Trupa Aerosmith şi-a amânat mai multe dintre datele de concerte din 2022, după ce solistul Steven Tyler a fost internat la dezintoxicare, conform publicației Variety. 

Faimoasa trupă rock a declarat că Tyler a intrat voluntar într-un program de tratament după o recădere recentă şi şi-a cerut scuze fanilor pentru anulări.

Spectacolele din Las Vegas, unde trupa urma să înceapă o rezidenţă în iunie, au fost amânate şi sunt programate să reînceapă în septembrie.

„După o intervenţie chirurgicală la picior în vederea urcării pe scenă şi a necesităţii de a gestiona durerea în timpul procesului, Steven a avut o recădere recentă şi a intrat voluntar într-un program de tratament pentru a se concentra pe sănătatea şi recuperarea sa”, a precizat trupa într-un mesaj distribuit pe reţelele de socializare.

„Ne pare cu adevărat rău să ne informăm fanii şi prietenii că trebuie să anulăm primul set de date ale rezidenţei noastre din Las Vegas din iunie şi iulie”, continuă mesajul Aerosmith.

„Vom continua datele noastre de concerte din 2022 începând din septembrie şi vă vom anunţa cu privire la orice alte actualizări cât mai curând posibil. (…) Vă mulţumim pentru înţelegere şi pentru sprijinul acordat lui Steven în această perioadă”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Trupa Aerosmith anulează turneul european din 2022 din cauza creșterii numărului de cazuri de COVID

Aerosmith şi Universal Music Group au anunţat că au semnat un parteneriat la nivel global