Trupa Aerosmith anulează turneul european din 2022 din cauza creșterii numărului de cazuri de COVID

De: Nicoleta Lepădatu / 01.02.2022, 16:53
Trupa Aerosmith anulează turneul european din 2022 din cauza creșterii numărului de cazuri de COVID

Trupa rock Aerosmith și-a anulat viitorul turneu în Marea Britanie și în Europa din cauza pandemiei de coronavirus.

Turneul era programat inițial să aibă loc în 2020, dar a fost amânat pentru 2021. Ulterior, a fost reprogramatădin nou pentru această vară, dar acum a fost anulat.

„Cu regret profund, trebuie să anunțăm că turneul nostru european, programat să aibă loc în iunie și iulie 2022, a fost anulat”, a spus Aerosmith într-un comunicat.

„Am continuat să monitorizăm situaţia actuală cauzată de Covid şi cu incertitudinea legată de logistica călătoriilor şi prezenţa continuă a restricţiilor şi a altor probleme a devenit clar că nu va fi posibil să susţinem concertele din vară în regiune”, au scris cei de la Aerosmith pe Facebook.

„Sănătatea, siguranţa şi bunăstarea fanilor noştri este prioritatea numărul unu. Vom reveni la rock cu toată lumea şi sperăm să avem veşti interesante de anunţat în curând”, au adăugat muzicienii.

Cei care şi-au cumpărat deja bilete vor fi contactaţi de organizatori. „Aveţi grijă şi ne cerem scuze pentru orice neplăcere”.

Turneul urma să debuteze pe 1 iunie în Portugalia (Lisabona), iar până pe 13 iulie erau stabilite concerte în Spania, Elveţia, Franţa, Danemarca, Marea Britanie, Cehia, Austria, Ungaria şi Polonia.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Aerosmith şi Universal Music Group au anunţat că au semnat un parteneriat la nivel global

Tags: