„Stranger Things”: Trailerul pentru finalul sezonului al patrulea a fost lansat (Video)

De: Ana Obretin / 10.06.2022, 10:41

Netflix a lansat trailerul celui de-al doilea volum al sezonului patru al serialului de succes „Stranger Things”.

Primele șapte episoade din sezonul al patrulea au fost lansate pe Netflix luna trecută, ultimele două părți urmând să fie difuzate pe 1 iulie.

Trailerul reia evenimentele din episodul șapte, „The Massacre At Hawkins Lab”. Al optulea episod va avea o durată de o oră și 25 de minute, în timp ce finalul va fi cel mai lung episod de până acum, cu două ore și 30 de minute.

Vezi trailerul mai jos:

CITEȘTE ȘI: „Stranger Things 4”, record absolut pe Netflix. Serialul depășește Sezonul 2 din „Bridgerton”, cu 287 de milioane de ore de vizionare

INTERVIU: Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), despre noul sezon „Stranger Things”: Va răspunde la multe întrebări; povestea se extinde

Netflix a anunțat la începutul acestui an că „Stranger Things” se va încheia cu sezonul al cincilea. Vorbind cu NME despre sfârșitul show-ului, cocreatorul Matt Duffer a spus: „Avem un sfârșit. Sunt sigur că multe se vor schimba, dar acum (este, n.r.) sfârșitul. Este doar unul dintre acele lucruri cu care vii și spui: „Așa este, așa e, asta este inevitabil – așa trebuie să fie”. 

Au trecut șase luni de la bătălia de la Starcourt, care a semănat teroare și distrugere în Hawkins. Având încă de suferit de pe urma acesteia, grupul de prieteni trebuie să se despartă pentru prima dată, iar complicațiile vieții de liceu nu le-au ușurat existența. În această perioadă marcată de vulnerabilitate, apare o nouă și înspăimântătoare amenințare. Dezlegarea groaznicului mister al acestei amenințări ar putea pune capăt, în sfârșit, ororilor din Lumea Răsturnată, se arată în sinopsisul sezonului patru oferit Apropo de Netflix.

CITEȘTE ȘI: Netflix pierde abonați pentru prima dată în 10 ani și ia în considerare introducerea publicității

Foto: Netflix