Sylvester Stallone îi critică pe „producătorii paraziți” ai francizei „Rocky”

De: Ana Obretin / 01.08.2022, 16:50
Sylvester Stallone îi critică pe

Sylvester Stallone i-a criticat pe producătorii unui lungmetraj tspin-off al francizei „Rocky”, „Drago”, anunțat recent.

La sfârșitul săptămânii trecute, presa de specialitate a anunțat că Robert Lawton a scris un scenariu pentru filmul spin-off despre personajul interpretat de Dolph Lundgren, Ivan Drago, care a apărut în „Rocky IV”, din 1985, și „Creed II”, din 2018.

Stallone a confirmat proiectul, criticându-i în același timp vreme pe producătorul Rocky Irwin Winkler și pe Lundgren, pentru că ar acționat „pe la spatele lui” în ceea ce privește viitorul film.

CITEȘTE ȘI: De ce 1982 este considerat unul dintre cei mai buni ani din istorie pentru filme

„O altă supărare… Tocmai am aflat asta”, a scris Stallone. „Încă o dată, Irwin Winkler, acest patetic producător în vârstă de 94 de ani, și copiii lui vulturi stupizi, Charles și David, curăță din nou oasele unui alt personaj minunat pe care l-am creat, fără măcar să-mi spună”, a mai scris acesta.

„Îmi cer scuze fanilor, nu mi-am dorit niciodată ca personajele ROCKY să fie exploatate de acești paraziți… Apropo, cândva nu am avut decât respect pentru Dolph, dar nu mi-a spus NICIODATĂ despre ce se întâmplă în spatele meu cu personajul pentru care l-am creat. l!!! PRIETENII adevărați sunt mai prețioși decât aurul”, a comentat Stallone.

Dolph Lundgren vorbește despre o neînțelegere privind „Rocky”

Într-un mesaj în care se adresează criticilor lui Stallone, Lundgren a susținut că „avea impresia” că acesta este implicat în proiect. „Doar pentru a clarifica informațiile cu privire la un posibil spin-off ‘Drago’”, a scris Lundgren. „Nu există un scenariu aprobat, niciun acord, niciun regizor și, personal, am avut impresia că prietenul meu Sly Stallone este implicat ca producător sau chiar ca actor”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dolph Lundgren (@dolphlundgren)

Stallone i-a criticat anterior pe Winkler și pe fiul său tot producător de film David, într-un mesaj care a fost între timp șters, despre care a scris The Hollywood Reporter. În acel mesaj, el l-a calificat pe acesta drept „producătorul remarcabil de lipsit de talent și parazit al lui Rocky și Creed”.

Într-un mesaj ulterior, Stallone a explicat că disputa sa se referă la drepturile de proprietate aferente francizei. „Chiar mi-aș dori [să] am măcar un pic din ce a rămas din drepturi, înapoi, înainte de a le transmite NUMAI COPIILOR TĂI – cred că ar fi un gest CORECT”, a scris Stallone, scrie NME

Starul este producător pentru viitorul „Creed III”, continuarea lui „Creed II”, o serie de filme inspirată de franciza „Rocky”. În aprilie anul acesta, actorul a confirmat că nu se va întoarce în rolul Rocky Balboa în caceastă ontinuare, după ce a apărut în primele două filme.

Michael B. Jordan, care interpretează personajul principal, Adonis „Donnie” Johnson Creed, din trilogie, își va face debutul regizoral cu „Creed III”. Filmul este programat să fie lansat pe 3 martie 2023.

CITEȘTE ȘI: Paramount+ lansează o primă imagine a lui Sylvester Stallone ca șef al mafiei în noul serial al lui Taylor Sheridan „Tulsa King”

O retrospectivă a picturilor lui Sylvester Stallone, într-un muzeu din Germania

Foto: Profimedia Images