Paramount+ lansează o primă imagine a lui Sylvester Stallone ca șef al mafiei în noul serial al lui Taylor Sheridan „Tulsa King”

De: Nicoleta Lepădatu / 02.05.2022, 08:09
Paramount+ lansează o primă imagine a lui Sylvester Stallone ca șef al mafiei în noul serial al lui Taylor Sheridan „Tulsa King”

Paramount+ a lansat o primă imagine a lui Sylvester Stallone în „Tulsa King”, în rolul lui Dwight, un temut șef mafiot. „Tulsa King” este cel mai recent serial de la Paramount+, în regia lui Taylor Sheridan, autorul „Yellowstone”, „Mayor of Kingstown”, și  „1883”.

Acesta marchează primul rol majori al lui Stallone într-un serial de televiziune, după ce a avut apariții episodice în seriale clasice, cum ar fi „Police Story” și „Kojak”, în anii ’70 și, mai recent, în seriale precum „This Is Us”.

Imaginea a fost postată pe contul de Twitter Paramount+, referindu-se la personajul lui Stallone ca Dwight „Generalul” Manfredi.

 

Produs de MTV Entertainment Studios și 101 Studios, „Tulsa King” îl are în centrul acțiunii pe capul mafiei din New York Dwight „The General” Manfredi (Sylvester Stallone), care, fiind eliberat din închisoare după 25 de ani, este exilat fără pic de considerație de șeful său pentru a-și înființa un magazin în Tulsa. Realizând că familia sa mafiotă ar putea să nu aibă în vedere interesele sale, Dwight își construiește încet o „echipă” dintr-un grup de personaje dubioase pentru a-l ajuta să stabilească un nou imperiu criminal într-un loc care pentru el ar putea fi la fel de bine pe o altă planetă.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Sylvester Stallone, la primul rol regulat într-un serial din carieră