Tabieturile in cuplu

Apropo.ro / 19.05.2008, 16:00
Tabieturile in cuplu
Nu de putine ori ai tipat la el sa isi stranga lucrurile aruncate peste tot prin casa. Nu de putine ori ti-a reprosat sa iti strangi fardurile

Nu de putine ori ai tipat la el sa isi stranga lucrurile aruncate peste tot prin casa. Nu de putine ori ti-a reprosat sa iti strangi fardurile. Simtiti ca nu va puteti desfasura in voie si parca mama inca sta cu voi. Inainte sa ajungeti la bataie vorbiti de anumite compromisuri, daca le putem numi asa. Sau impuneti conditii.

Oricare dintre voi care isi lasa lucrurile imprastiate, sa mearga la piata dupa cumparaturi.

Care isi lasa hainele imprastiate va trebui sa spele pentru amandoi rufele.

Cine nu isi aduna lucrurile va trebui sa gateasca doua zile pentru amandoi.

Cine este dezordonat va trebui sa aranjeze si lucrurile celuilalt, cel putin o saptamana.

Cine nu spala vasele dupa ce a mancat si nici nu strange masa va trebui sa faca sex de trei ori pe seara!

Lista poate continua atat timp cat nu va faceti rau fizic si va mai amuzati pe deasupra de ce treburi aveti de facut. Nu uitati insa ca exista cateva lucruri, cateva tabieturi, care sunt permise macar din punct de vedere moral si din iubire…

Ce faceati inainte si puteti si acum cand stati impreuna

Mergeai inainte la sa sala de sport sa te intretii si sa ai o viata sanatoasa. Ei bine, indicat este sa o faci si acum, mai ales ca ii vei place cu siguranta cu muschii achizitionati la sala si cu rezistenta ta in pat. Daca ea merge la sala, gandeste-te ca va avea o pereche de fese ferme asa cum iti doreai (plus silueta aferenta).

Ieseai cu prietenii…poti si acum

Am auzit de la cei din jurul meu ca ei ies numai impreuna, nu si separat, ca nu are farmec. Atentie sa nu va saturati si de "atat de mult timp impreuna". Stii ca te iubeste si ii place sa fii langa el, insa uneori nu crezi ca ar prefera sa fie doar cu baietii si sa vorbeasca de ale lor, in compania unei blonde…beri? Tot de asta te temi, ca poate intalni vreuna care sa-i suceasca mintile. Daca te iubeste nu o va face. Tie nu iti este dor sa mai iesi doar cu fetele, sa mai barfiti de una de alta, sa mai auzi cate o patanie in dormitor sau ce reduceri mai sunt in magazine? Momentele de intalnire de acasa, dintre voi, vor fi mai incitante si pline de dorinta. Mai ales daca nu ii dai nicio veste toata ziua. Se va crea si o oarecare tensiune, dar una pozitiva. Sa nu treceti nici in extrema cealalta unde va petreceti cat mai mult timp cu prietenii si mai putin impreuna.

Momentele in care esti doar tu cu tine

Cum era acasa, unde nu te deranja nimeni daca te bagai la tine in dormitor. Puteai sa faci orice: sa asculti muzica, sa citesti, sa desenezi, etc. Ai nevoie uneori de momentele in care esti doar tu, pe timpul tau. Sa stai singura sa iti incerci noile rochite, noul machiaj, noul tratament cosmetic, noul vibrator…Trebuie sa te rasfeti.

Sa te imbraci asa cum o faceai odata…mai sexy

Indicat este atunci cand sunteti impreuna pe strada, altfel veti avea meciuri cu cei rautaciosi care nu stiu ce este eleganta. Nu confunda stilul sexy cu cel de vampa (merge odata in disco sau seara in pat). Oricum, nota de decenta sa existe in toata tinuta.

Asadar, tabieturile pana la urma nu trebuie sa fie ceva cu adevarat deranjant.

Te deranjeaza cand iubitul isi arunca sosetele si boxerii prin casa? Fardurile tale sunt imprastiate prin baie, dormitor si frigider (se pastreaza mai bine la rece)?