Tatăl lui Nicki Minaj, ucis de un șofer care a fugit de la locul accidentului

De: Loredana Toma / 15.02.2021, 15:05
Tatăl lui Nicki Minaj, ucis de un șofer care a fugit de la locul accidentului

Tatăl artistei rap Nicki Minaj, Robert Maraj, a fost lovit de o mașină în timp ce mergea pe stradă, iar șoferul a fugit de la locul accidentului. Maraj, în vârstă de 64 de ani, a fost dus de urgență la un spital din New York, unde a încetat din viață în urma rănilor grave.

Potrivit informațiilor oferite de poliție, șoferul nu a fost încă descoperit și nici Minaj nu a declarat nimic presei, informează The Guardian.

Un tată abuziv

Potrivit unor declarații din trecut făcute de Nicki Minaj, relația cu tatăl ei nu a fost niciodată una bună. Ea a precizat că are multe traume din copilărie provocate de un tată agresiv și că își amintește că acesta a dat foc locuinței lor în timp ce mama ei se afla în casă. Totodată, aceasta a precizat și că, de multe ori, mama sa era agresată fizic de tatăl ei, iar acesta este unul dintre motivele care au făcut-o să fie atât de dură. “Mi-am jurat că niciun bărbat și niciun om nu mă va trata vreodată așa cum tatăl meu a tratat-o pe mama mea”, a spus artista nominalizată la Grammy.

Totuși, Minaj, în vârstă de 38 de ani, s-a căsătorit în august 2019 cu un prieten din copilărie, Kenneth Petty, un personaj controversat care are la activ o condamnare pentru infracțiune sexuală.

CITEȘTE ȘI: Nicki Minaj, dată în judecată pentru peste 200 de milioane de dolari, pentru plagiat  

Tracy Chapman, despăgubiri de o jumătate de milion de dolari de la Nicki Minaj

Foto: Profimedia Images