Taylor Swift a lansat piesa „Carolina” pentru coloana sonoră a filmului „Where the Crawdads Sing” (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 24.06.2022, 10:39
Taylor Swift a lansat piesa „Carolina” pentru coloana sonoră a filmului „Where the Crawdads Sing” (Video)

După ce a spus în urmă cu mai bine de trei luni că noua ei melodie „Carolina” va veni „în curând”, Taylor Swift a lansat în sfârșit piesa originală pe care a scris-o pentru coloana sonoră a filmului „Where the Crawdads Sing”.

Înainte de lansarea de vineri, „Carolina” și-a făcut treptat drum către spectatori în bucăți și bucăți presărate în diferite trailere pentru filmul cu Daisy Edgar-Jones în rol principal. Versurile lui Swift, bazate pe natură, sunt emblematice pentru personajul lui Jones, Kya, care învață să trăiască singură în mlaștinile din Carolina de Nord după ce a fost abandonată de părinții ei și mai târziu este acuzată că a ucis un tânăr cu care avea o relație romantică.

Swift și-a anunțat pentru prima dată contribuția muzicală la film într-o postare pe Instagram în martie, explicând că a scris „Carolina” după ce a citit „Where the Crawdads Sing”, romanul de debut scris de Delia Owens, care a inspirat filmul. „Where the Crawdads Sing” este o carte în care m-am pierdut absolut când am citit-o cu ani în urmă”, a scris vedeta pop. „De îndată ce am auzit că se lucrează la un film cu incredibila @daisyedgarjones și produs de geniala @reesewitherspoon, am știut că vreau să fac parte din el din punct de vedere muzical.”

„Am scris singură melodia „Carolina” și i-am cerut prietenei mele @aarondessner să o producă”, a continuat ea. „Am vrut să creez ceva eteric și care să rămână în mintea oricui și care să se potrivească cu această poveste fascinantă.”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Drake, Olivia Rodrigo și Taylor Swift, printre marii câștigători la Billboard Music Awards

Tags: