Un cercetător care este fan înfocat Taylor Swift a numit o specie de miriapod după artistă

De: Nicoleta Lepădatu / 20.04.2022, 08:42
Un cercetător care este fan înfocat Taylor Swift a numit o specie de miriapod după artistă

Taylor Swift are una dintre cele mai mari cariere muzicale din toate timpurile, dar acum are ceva foarte mic care poartă numele ei.

Nou descoperita Nannaria swiftae – un miriapod maro cu portocaliu descoperit într-o pădure din Tennessee – a primit numele în onoarea câștigătoarei de 11 ori la Grammy datorită omului de știință care l-a identificat și care este fan înfocat Taylor Swift.

„Sunt un mare fan al muzicii lui Taylor și am ascultat-o ​​mult în timpul școlii”, a declarat luni entomologul Derek Hennen pentru HuffPost. „Mi-a adus bucurie și m-a ajutat să trec de momente dificile, așa că am vrut să-mi arăt aprecierea. Deoarece această nouă specie este din Tennessee și artista trăit în Tennessee o perioadă, am crezut că se potrivește foarte bine.”

Artropodul, care va avea și numele comun de miliped cu gheare răsucite Swift, este una dintre cele 17 specii noi dezvăluite într-un studiu publicat săptămâna trecută de Hennen și alți cercetători de la Virginia Tech.

Explicația numelui este inclusă în studiu, care spune că milipedul a fost numit așa ca o recunoaștere a „talentului de compozitoare și interpretă al lui Swift și ca apreciere pentru plăcerea pe care muzica ei i-a adus-o lui Hennen”.

Se pot observa unele asemănări între Nannaria swiftae și coperta albumului „Evermore” a cântăreței, unde haina în carouri a lui Swift este ecoul paletei de culori a insectei și este făcută dintr-o împletitură franțuzească asemănătoare cu un miriapod.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Taylor Swift a lansat videoclipul piesei ”I Bet You Think About Me” regizat de Blake Lively (Video)

Tags: