Taylor Swift a lansat videoclipul piesei ”I Bet You Think About Me” regizat de Blake Lively (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 16.11.2021, 07:31
Taylor Swift a lansat videoclipul piesei ”I Bet You Think About Me” regizat de Blake Lively (Video)

Taylor Swift și Blake Lively și-au unit forțele pentru un nou videoclip muzical.

Luni, Taylor Swift și-a surprins fanii cu lansarea unui videoclip muzical pentru noua sa piesa ”I Bet You Think About Me”, o înregistrare  de pe albumul „Red (Taylor’s Version)”, pe care artista l-a lansat pe 11 noiembrie.

„În sfârșit, am bucuria să lucrez cu geniala, curajoasă și amuzantă @blakelively la debutul ei în regie. Alăturați-vă nouă în timp ce ținem un toast și construim un mic iad”, a scris Swift într-o postare de duminică, pe rețelele de socializare, în care dezvăluie un teaser al videoclipului.

Videoclipul îl are pe actorul Miles Teller în rolul unui mire care este bântuit de o Tylor Swift îmbrăcată în roșu la nunta lui cu o altă femeie, interpretată de soția lui Teller din viața reală, fotomodelul Keleigh Sperry.

Deși videoclipul reprezintă prima dată când Swift și Blake Lively au colaborat la un proiect, Swift a făcut aluzie la relația ei apropiată cu Lively și cu soțul acesteia Ryan Reynolds de mai multe ori în muzica ei. De exemplu, pe albumul ”Reputation”, din 2017 melodia „Gorgeous” începe cu vocea din off a fiicei lui Lively și Reynolds, James, care spune cuvântul „gorgeous”.

Videoclipul a avut aproape șapte milioane de vizualizări în primele 12 ore de la lansare.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Taylor Swift a stabilit două recorduri pe Spotify cu albumul „Red (Taylor’s Version)”