Taylor Swift și Adele ar fi înregistrat o piesă împreună

De: Ana Obretin / 04.07.2021, 09:07
Taylor Swift și Adele ar fi înregistrat o piesă împreună

Taylor Swift și Adele, două dintre cel mai bine vândute cântărețe din lume, ar fi înregistrat o piesă împreună.

Un cântec, intitulat „Broken Hearts”, avându-le pe ambele trecute în rubrica dedicată compozitorilor, apare înregistrat în registrul online al Society of European Stage Authors and Composers (Societatea autorilor de scenă și compozitorilor europeni), una dintre cele mai vechi organizații de profil din SUA.

Intitulată „Broken Hearts” și, în secțiunea titluri alternative, „Shattered Hearts”, piesa le are ca autoare pe Adele Laurie Blue Adkins și Taylor Alison Swift, scrie NME.

Cea mai populară teorie a fanilor este că piesa va apărea pe viitorul album al lui Swift, „Red (Taylor’s Version)”, un material discografic reînregistrat de artista americană în reacție la o dispută privind drepturile de autor. Ea a anunțat în 2019 că lucrează la acest proiect, ce presupune reînregistrarea tuturor albumelor, în urma unui acord în valoare de 300 de milioane de dolari între Scooter Braun şi fondatorul Big Machine Label Group, Scott Borchetta.

Taylor Swift a fost foarte prolifică în ultimul an, lansând două noi albume, „Folklore” și „Evermore”, pe lângă proiectul său de reînregistrare. De asemenea, recent, a colaborat cu Aaron Dessner de la The Național și cu Justin Vernon de la Bon Iver pentru o piesă a formației Big Red Machine.

Dessner a făcut public single-ul „Renegade”, coaborarea cu Swift, ce va apărea pe al doilea album al trupei, „How Long Do You Think It’s Gonna Last?”.

Pe de altă parte, fanii lui Adele încă așteaptă al patrulea ei album – și primul din 2015, când a fost lansat „25”. 

CITEȘTE ȘI: Taylor Swift este prima artistă care primește Global Icon Brit Award

Taylor Swift va face parte din distribuția următorului film al lui David O. Russell

Adele și-a surprins fanii cu imagini rare, la cea de-a 33-a aniversare. Cum arată artista britanică

Divorțul cântăreței Adele a fost finalizat, la doi ani după separarea de fostul soț

Foto: Profimedia Images