Taylor Swift a lansat primul său album reînregistrat, “Fearless (Taylor’s Version)”

De: Loredana Toma / 09.04.2021, 15:42
Taylor Swift a lansat primul său album reînregistrat, “Fearless (Taylor’s Version)”

Artista americană Taylor Swift a lansat albumul “Fearless (Taylor’s Version)”, primul dintre materialele ei reînregistrate, care conține 26 de melodii, dintre care șase nelansate până acum.

Ea a anunțat în 2019 că lucrează la acest proiect, ce presupune reînregistrarea tuturor albumelor, în urma unui acord în valoare de 300 de milioane de dolari între Scooter Braun şi fondatorul Big Machine Label Group, Scott Borchetta.

“Fearless” este cel de-al doilea disc lansat de Swift, care i-a adus și un premiu Grammy pentru albumul anului și care cuprinde hiturile “You Belong With Me” şi „Fifteen”, potrivit Vulture.

Taylor Swift: “Versiunea mea” cuprinde și piese noi

Totodată, Swift a încărcat pe canalul ei de YouTube versurile tuturor pieselor de pe album.

“«Fearless» va avea 26 de piese, pentru că am decis să adaug cântece care au fost aproape de a intra pe albumul original. Așa că, acum, oamenii vor putea asculta nu doar cântecele de pe albumul anterior, ci și piese care erau pe punctul de a fi pe el”, a spus ea într-un mesaj video difuzat în emisiunea “Good Morning America”, de pe ABC, atunci când a anunţat relansarea.

Și, pentru că fanii erau nerăbdători în ceea ce privește noul album, Swift a postat câteva imagini pe mai multe rețele de socializare online înainte de lansare și chiar a menționat artiști precum Olivia Rodrigo și Conan Gray care au distribuit clipuri cu ei înșiși fredonând și dansând pe melodiile lui Swift „You Belong With Me” și „White Horse”.

În luna februarie, artista a oferit un prim indiciu despre noul album “Fearless”, prin lansarea versiunii reînregistrate a melodiei „Love Story” din 2008, intitulată acum „Love Story (Taylor’s Version)”. Recent, Swift a mai lansat câteva piese noi, precum “You All Over Me”, în colaborare cu artistul de muzică country Maren Moris, și „Mr. Perfectly Fine”. Alte două piese noi, „That’s When” și „We Were Happy”, au fost realizate împreună cu Keith Urban.

CITEȘTE ȘI: Albumul “Evermore” al lui Taylor Swift, vândut în peste un milion de copii în prima săptămână

Taylor Swift şi Billie Eilish, marile câştigătoare la gala Grammy 2021; Beyonce a stabilit un nou record

Taylor Swift, dată în judecată de un parc tematic, pentru încălcarea mărcii comerciale

FOTO: Profimedia