Taylor Swift va face parte din distribuția următorului film al lui David O. Russell

De: Nicoleta Lepădatu / 02.06.2021, 12:54
Taylor Swift va face parte din distribuția următorului film al lui David O. Russell

Taylor Swift se alătură astfel unei distribuții de excepție, care îi mai cuprinde și pe Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Rami Malek și Zoe Saldana.

David O. Russell, regizorul din spatele peliculelor premiate cu Oscar „American Hustle” și „Silver Linings Playbook”, regizează filmul pe baza unui scenariu propriu. Este primul său lungmetraj de la „Joy”, din 2015, care a avut-o în rolul principal pe Jennifer Lawrence.

Titlul filmului, data lansării sau detalii despre acțiunea acestuia nu au fost făcute publice încă, ceea ce se știe cu siguranță fiind faptul că producția Disney’s 20th Century Studios a fost finalizată.

Taylor Swift a fost deosebit de prolifică în timpul pandemiei, ea producând două albume foarte apreciate, „Folklore” și „Evermore”. Viitorul proiect marchează primul ei rol pe marele ecran de la „Cats”, adaptarea muzicală a longevivului spectacol al lui Andrew Lloyd Webber. În versiunea care a avut o mulțime de critici negative – cu Judi Dench, Jennifer Hudson, Rebel Wilson și Jason Derulo – Swift a interpretat-o ​​pe Bombalurina. De asemenea, a fost și coautoare a piesei „Beautiful Ghosts”, unul dintre puținele momente memorabile ale întregii producții.

 Taylor Swift a debutat în film în comedia romantică „Valentine’s Day”, în 2010, alături de Jessica Alba, Jessica Biel, Bradley Cooper și Taylor Lautner. E a mai jucat în „The Giver”, o dramă distopică, și și-a împrumutat vocea unui personaj din filmul de animație „The Lorax”. A fost și subiectul unui documentar lansat în 2020 la festivalul Sundance, care se numește „Miss Americana” și care este disponibil pe Netflix.  

Taylor Swift are 31 de ani și este una dintre cele mai apreciate artiste din ultimul deceniu, cu nu mai puțin de 41 de nominalizări la Grammy, premii la care a câștigat 11 trofee. În ultimul an, a lansat trei albume de succes: „Folklore”, „Evermore” şi „Fearless”.

CITEȘTE ȘI: Taylor Swift este prima artistă care primește Global Icon Brit Award

Foto: Profimedia Images