Taylor Swift revine pe prima poziție în topul Billboard 200

De: Loredana Toma / 07.06.2021, 18:11
Taylor Swift revine pe prima poziție în topul Billboard 200

Cântăreața Taylor Swift a revenit pe prima poziție a clasamentului Billboard 200 cu albumul “Evermore”, pentru a patra săptămână. Materialul discografic a acumulat 202.000 de unități vândute în SUA, în săptămâna care s-a încheiat pe 3 iunie, potrivit informațiilor furnizate de MRC Data. Albumul a avut cele mai mari vânzări  săptămânale din 2021, potrivit Billboard. 

Topul Billboard 200 clasifică cele mai populare albume din Statele Unite pe parcursul unei săptămâni, luând în considerare inclusiv vânzarea de copii fizice și single-uri, dar şi activitatea online, accesările audio şi video on-demand.  

Taylor Swift:”Sunt profund impresionată de cât de mult vă pasă”

Swift a publicat pe platforma de socializare Twitter mai multe mesaje de mulțumire adresate fanilor. “Această veste m-a impresionat foarte mult. Sunt atât de fericită pentru tot ceea ce ați făcut pentru albumul ‘Evermore’. Sunt profund impresionată de cât de mult vă pasă și de cât de mult vă pasă unuia față de celălalt. Vă iubesc foarte mult”, a scris artista pe platforma Twitter.

Potrivit Billboard, vânzările albumului “Evermore” au fost influențate și de cele pe vinil și de CD -urile cu autograf, dar și de versiunile digitale care au avut preț redus.

Evermore” a fost lansat în decembrie 2020 şi a petrecut primele două săptămâni pe primul loc în top. A treia săptămână a fost înregistrată la jumătatea lunii ianuarie.

Piesele de pe album au fost accesate online de 12,4 milioane de ori în ultima săptămână. Odată cu această a patra săptămână obţinută de „Evermore”, Swift a petrecut în total în fruntea Billboard 200, cu toate albumele ei, 53 de săptămâni.

CITEȘTE ȘI: Taylor Swift şi Billie Eilish, marile câştigătoare la gala Grammy 2021; Beyonce a stabilit un nou record

Taylor Swift, dată în judecată de un parc tematic, pentru încălcarea mărcii comerciale

Megan Fox și Machine Gun Kelly, cuplul care a atras toate privirile la Billboard Music Awards

The Weeknd a fost marele câștigător la gala Billboard Music Awards 2021

Foto: Profimedia Images