Thandiwe Newton a refuzat un rol într-un film cu supereroi. Motivul este unul surprinzător

De: Nicoleta Lepădatu / 01.09.2021, 09:22
Thandiwe Newton a refuzat un rol într-un film cu supereroi. Motivul este unul surprinzător

Thandiwe Newton a povestiti de curând într-un interviu de ce a refuzat un rol, ce-i drept, mic, într-un cunoscut film cu supereroi, a cărui nume nu a vrut să îl facă public. Motivul dezvăluit de actriță este unul cel puțin surprinzător. Rolul era unul… plictisitor. „Pur și simplu nu am vurt să joc rolul mamei cuiva, care doar moare. Nu mă inspiră un astfel de rol‟, a spus Thandiwe Newton.

Newton a spus că francizele mari au tendința de a o „plictisi”. „Și eu sunt destul de cinică în privința asta, pentru că este vorba doar de bani; obții un rol într-o franciză de succes și banii încep să curgă. Și mai joci și în sequel și aduni și mai mulți bani. De fapt, despre asta este vorba când ai de-a face cu astfel de producții, nu e nimic artistic în ele”, a adăugat  actrița.

Cu toate acestea, ea a recunoscut că o încântă de modul în care anumiți regizori se joacă cu limitele blockbuster-urilor și felul în care reușesc să iasă din tipare. „Îmi place ceea ce se întâmplă acum cu genurile personajelor și felul în care aceste abordări ale rolurilor dau un aer proaspăt filmelor. Exemplul perfect este regizorul Taika Waititi și ceea ce a făcut cu „Thor: Ragnarok”. Îmi place că actorii chiar s-au identificat cu rolurile și au mers pe mâna lui, altfel este plictisitor ca naiba”.

În plus, Thandiwe Newton a vorbit despre implicarea ei în „Solo: A Star Wars Story”, afirmând că moartea personajului ei a fost o „mare greșeală”. Actrița a spus: „M-am simțit dezamăgit de Star Wars, pentru că personajul meu a fost ucis. Și, de fapt, în scenariu inițial nu se întâmpla asta. În acel moment mi-am amintit că mă gândeam: ‘Aceasta este o mare greșeală, mare’ – nu din cauza mea, nu pentru că voiam să mă întorc. Nu ucizi prima femeie neagră care a avut vreodată un rol real într-un film „Star Wars”. Înțelegi ce spun? ”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: 8 lucruri pe care trebuie să le ştii despre „Thor: Ragnarok”