Thandiwe Newton este în discuții pentru a i se alătura lui Channing Tatum în sequelul „Magic Mike”

De: Nicoleta Lepădatu / 08.12.2021, 06:33
Thandiwe Newton este în discuții pentru a i se alătura lui Channing Tatum în sequelul „Magic Mike”

Starul „Westworld”, Thandiwe Newton, este în negocieri pentru a i se alătura lui Channing Tatum în „Magic Mike’s Last Dance”, cea de a treia parte a seriei de filme de succes de la Warner Bros..

Steven Soderbergh se întoarce pe scaunul de regizor pentru „Last Dance”, după ce a sărit peste filmul din 2015, ”Magic Mike XXL”. Reid Carolin, care a scris scenariile pentru primele două filme Magic Mike, a revenit ca scenarist pentru proiectul realizat pentru HBO Max.

Channing Tatum se întoarce în rolul stripperului Mike Lane, un personaj care s-a bazat pe experiențele lui Tatum ca stripper în Florida.

Rolul lui Thandiwe Newton este neclar deocamdată, dar actrița va fi protagonista feminină a filmului. Gregory Jacobs va produce filmul HBO Max alături de  Reid Carolin, Nick Wechsler și Peter Kiernan.

Primul film „Magic Mike” a avut încasări de 167 de milioane de dolari la box office, veniturile globale cumulate ale ambelor producții fiind de aproape 300 de milioane de dolari. Franciza a dat naștere și unui spectacol profitabil, „Magic Mike Live”, care s-a jucat în Las Vegas, Londra, Berlin și Australia.

Thandiwe Newton a avut trei nominalizări la Emmy pentru rolul său din Westworld, apreciatul serial SF de la HBO, care se îndreaptă către al patrulea sezon. Ea urmează să joace în „Reminiscence”, unde va lucra iar cu co-creatoarea „Westworld”, Lisa Joy.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Thandiwe Newton a refuzat un rol într-un film cu supereroi. Motivul este unul surprinzător