”That ’90s Show”, spin-off-ul cunoscutului serial ”That’ 70s Show ”, a fost comandat de Netflix

De: Nicoleta Lepădatu / 11.10.2021, 08:40
”That ’90s Show”, spin-off-ul cunoscutului serial ”That’ 70s Show ”, a fost comandat de Netflix

”That ’90s Show”, spin-off-ul cunoscutului serial ”That’ 70s Show” a fost comandat de către Netflix. Cel puțin doi membri ai distribuției originale a serialului s-au alăturat continuării de la Fox.

Noua comedie se numește ”That ’90s Show”, iar creatorii serialului original Bonnie și Terry Turner sunt din nou în echipa de producție.

Dintre actorii din distribuție, doar Kurtwood Smith (Red Forman) și Debra Jo Rupp (Kitty Forman) au semnat până acum pentru  a-și repeta rolurile, dar producătorii speră că alte nume familiare se vor alătura listei.

Spin-off-ul are următoarea descriere oficială: „Bună ziua, Wisconsin! Este anul 1995, iar Leia Forman, fiica lui Eric și a Donnei, își vizitează bunicii pe timpul vacanței de vară, prilej cu care se reunește o nouă generație de copii din Point Place, sub privirea atentă a lui Kitty și cea severă a lui Red. Sexul, drogurile și rock ’n roll-ul nu mor niciodată, ci doar schimbă hainele.”

”That ’70s Show” a debutat în 1998 și a rulat timp de opt sezoane pe Fox, spunând povestea unui grup de prieteni adolescenți care cresc într-un oraș fictiv din Wisconsin. De asemenea, a fost difuzat și pe Netflix până anul trecut.

Distribuția originală a serialului avut mai mulți actori care au început cariere înfloritoare odată cu rolurile din ”That ’70s Show”, printre care Topher Grace, Mila Kunis, Ashton Kutcher, Laura Prepon și Wilmer Valderrama. Un membru al distribuției principale, Danny Masterson, este în prezent judecat pentru trei acuzații de viol în Los Angeles.

Netflix a comandat deocamdată 10 episoade ale spin-off-ului. Printre producătorii executivi se numără Bonnie și Terry Turner, Lindsey Turner, Marcy Carsey și Tom Werner.

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: Un spin off „Bridgerton”, despre regina Charlotte, a fost comandat de Netflix

Top 10 cele mai vizionate seriale de pe Netflix (Video)