„The Expanse”: Covorașul de intrare, inspirat de serial, care a devenit viral

De: Adrian Popa / 06.10.2021, 12:03
„The Expanse”: Covorașul de intrare, inspirat de serial, care a devenit viral

„The Expanse” este unul dintre cele mai apreciate seriale SF, datorită poveștii captivante și a faptului că producătorii respectă în mare parte legile fizicii. În show apar multe personaje interesante, iar unul dintre acestea este detectivul Josephus Miller, interpretat de actorul Thomas Jane.

Pe grupul de Reddit dedicat serialului, un utilizator a publicat o imagine cu covorașul de intrare personalizat pe care și l-a comandat. Alături de o pălărie similară cu cea a lui Miller, pe covoraș apare una dintre replicile favorite ale detectivului: „Pe la uși și pe la colțuri, copile. Acolo te prind (n.e. – dușmanii/inamicii).”

Postarea de pe grupul r/TheExpanse a stârnit mii de reacții și comentarii. „Absolut perfect”, a scris un utilizator. „Acum vreau și eu unul la fel”, a comentat altcineva.

„The Expanse”, pe scurt

Serialul este bazat pe romanele autorului James S.A. Corey (duo literar compus din Daniel Abraham și Ty Franck).

Pe scurt, acțiunea se petrece în viitor, începând cu anul 2350, după ce omenirea a colonizat mare parte din sistemul solar. Trei entități importante concurează pentru influență și resurse: oamenii de Pământ, locuitorii de pe Marte și coloniștii din Centura de asteroizi dintre Marte și Jupiter.

Detectivul Miller încearcă să descifreze un mister care amenință pacea fragilă din sistemul solar și chiar supraviețuirea umanității. Serialul este disponibil pe platforma de streaming Amazon Prime.

CITEȘTE ȘI:

Actori pe care îi cunoști din vedere, dar nu le știi numele

Florence Pugh va juca într-un film despre o păpușă robot pentru sex care își ucide proprietarul