„The Matrix Resurrections”: Un nou trailer revizitează trilogia originală

De: Ana Obretin / 05.12.2021, 09:04

Un nou trailer pentru „The Matrix Resurrections” a fost lansat și include fragmente din trilogia originală.

Clipul începe cu personajul lui Keanu Reeves, Neo, care observă o pisică neagră, făcând referire la elementul „deja vu” explorat pentru prima dată în scena ambuscadei de la hotel din primul film „The Matrix”. Pe măsură ce trailerul continuă, diferite scene din noul film sunt suprapuse cu imagini din cele trei filme originale.

CITEȘTE ȘI: Trilogia „Matrix” vine în decembrie la Warner TV

„Matrix 4”: Tot ce trebuie să știi despre următoarea aventură a lui Neo (Video)

Vizionează trailerul mai jos:

„The Matrix Resurrections” este al patrulea film din seria de filme SF, după originalul din 1999 și cele două continuări ale sale, „The Matrix Reloaded” și „The Matrix Revolutions”, ambele lansate în 2003, la șase luni distanță.

Acest nou film este regizat de Lana Wachowski, care a realizat celelalte trei producții alături de sora sa, Lilly. Aceasta din urmă a spus recent de ce a ales să nu se întoarcă pentru următorul film, declarând că „avea nevoie de timp departe de această industrie”.

Jada Pinkett Smith, Lambert Wilson și Daniel Bernhardt își reiau rolurile în „The Matrix Resurrections”, cu debutanții în franciză Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Jonathan Groff, Priyanka Chopra Jonas, Christina Ricci și Telma Hopkins.

Unele dintre fostele vedete ale seriei nu se vor întoarce însă, precum Laurence Fishburne și Gina Torres. Torres și-a exprimat dezamăgirea privind excluderea ei din noul film, în timp ce Fishburne a spus, în iunie, că încă nu este sigur de ce Wachowski nu i-a cerut să se întoarcă, scrie NME.

„The Matrix Resurrections” va fi lansat în cinematografele pe 22 decembrie. În SUA, filmul va fi lansat simultan și pe HBO Max. 

CITEȘTE ȘI: Salma Hayek ar fi putut juca în „The Matrix”: de ce nu a primit rolul

Actrița Christina Ricci se alătură filmului „Matrix 4”

Foto: Profimedia Images