Actrița Christina Ricci se alătură filmului „Matrix 4”

De: Loredana Toma / 07.06.2021, 17:06
Actrița Christina Ricci se alătură filmului

Actrița Christina Ricci, cunoscută pentru rolurile sale mai puțin convenționale, este cea mai nouă din lista actorilor care vor juca în filmul “The Matrix 4″.

Ricci va juca alături de Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Jada Pinkett Smith, Yahya Abdul-Mateen II, Priyanka Chopra Jonas, Jonathan Groff și Neil Patrick Harris, printre alții. Încă nu au fost oferite detalii despre rolul său în film, însă, având în vedere istoria sa ca actriță, acesta nu are multe șanse să fie unul convențional, potrivit publicației Variety.

Ricci și regizoarea francizei “The Matrix”,  Lana Wachowski, au mai colaborat în trecut pentru producția “Speed Racer” (2008). 

Christina Ricci a devenit celebră odată cu rolul din “Familia Addams”

Actrița a cunoscut succesul în 1991, cu rolul Wednesday Addams din “Familia Addams/ The Addams Family”, și a continuat să aibă succes jucând în producții precum “Casper” și “Now and Then”. De altfel, Ricci a mai colaborat la filmele “Sleepy Hollow”, “Monster”, “Fear and Loathing in Las Vegas”, “The Lizzie Borden Chronicles” și “The Smurfs 2”.

The “Matrix 4” urmează să aibă lansarea, atât în cinematografe cât și online, pe platforma de streaming HBO Max,  pe data de 22 decembrie și, deși multe detalii legate de acțiunea și personajele filmului sunt ținute secrete, se știe că Reeves și Moss intră în pielea personajelor Neo, respectiv Trinity, iar Pinkett Smith revine ca Niobe. 

“The Matrix 4” este scris de  Wachowski, David Mitchell și Aleksander Hemon și este un film care are la bază personaje create de Wachowski și sora sa, Lilly. Terry Needham, Garrett Grant și Bruce Berman sunt producători executivi, alături de  Wachowski, Grant Hill și James McTeigue. 

“The Matrix” este o franciză de filme SF de acțiune, create de Andy și Larry Wachowski – devenite ulterior surorile Wachowsi – și distribuite de Warner Bros. Pictures. Seria a început cu filmul “The Matrix” (1999) și a continuat cu “The Matrix Reloaded” (2003) și “The Matrix Revolutions” (2003). 

CITEȘTE ȘI: Christina Ricci s-a căsătorit

Yahya Abdul-Mateen II, invitat în familia “Matrix 4”: Doar Keanu și Lana Wachowski înțeleg filmul

Larry Wachowski, regizorul seriei „Matrix”, este transsexual

FOTO: Profimedia Images