Un star din „Matrix” a primit oferta de a juca rol de „bunică” după ce a împlinit 40 de ani

De: Loredana Toma / 12.04.2021, 13:52
Un star din

Actriței Carrie-Anne Moss, starul fracizei “The Matrix, i s-a oferit un rol de “bunică” după ce a împlinit 40 de ani.

Într-o discuție deschisă cu Justine Bateman, autoarea cărții “Face: One Square Foot of Skin”, despre consecințele îmbătrânirii în lumea Hollywood-ului, actrița Carrie-Anne Moss a declarat că acesta “este un proces dur” și că ei, la scurt timp după ce a împlinit 40 de ani, i s-a oferit direct un rol de bunică într-un film, potrivit The Hollywood Reporter.

Discuția a avut loc într-un eveniment de promovare a noii cărți a actriței devenite autoare și producătoare de film Justine Bateman, care tratează maniera în care societatea răspunde femeilor pe măsură ce acestea înaintează în vârstă. Bateman a vorbit despre criticile primite privind modul natural în care a îmbătrânit, menționând că s-a luptat să scape de ideea că “fața ei arată groaznic și că trebuie să o îmbunătățească prin operații”, iar Moss a povestit despre viața de la Hollywood de după 40 de ani.

(FOTO: Carrie-Anne Moss, captură din „The Matrix Reloaded”)

Moss: “Nu acela este rolul tău, ci cel de bunică”

Actrița, care acum are 53 de ani și se pregătește de lansarea filmului “The Matrix 4”, a povestit că, deși nu se identifică aproape deloc cu sistemul de la Hollywood, a experimentat o întâmplare ușor jignitoare. “Auzisem că la 40 de ani totul se schimbă, însă nu am crezut în asta, pentru că nu cred în a intra într-un sistem în care nu mă regăsesc. Dar, efectiv, după ce am împlinit 40 de ani, citeam un scenariu și cineva a venit repede la mine spunând ‘O, nu, nu, nu! Nu acela este rolul rolul tău, ci cel de bunică’. Poate exagerez puțin, dar totul s-a întâmplat peste noapte. Am trecut de la a fi o fată la a fi o mamă și apoi mai departe”, a spus ea.

Actrița consideră că este un proces de tranziție destul de dur, deoarece, în cazul bărbaților, lucrurile stau diferit. În plus, ea a menționat că nu și-ar fi dorit să rămână în industrie dacă totul era condiționat de aspectul fizic.

“Nu conștientizezi procesul și deodată te vezi pe ecran, bătrână. Mă uitam la actrițele din Franța și din Europa, de fapt, și ele se simt foarte încrezătoare în propria lor piele. La asta tânjesc și eu, pentru că există foarte multă presiune externă”.

Carrie-Anne Moss a spus că o apreciază foarte mult pe autoarea cărții “Face: One Square Foot of Skin”, pentru că, în ciuda criticilor primite, ea și-a menținut poziția.

CITEȘTE ȘI: Yahya Abdul-Mateen II, invitat în familia “Matrix 4”: Doar Keanu și Lana Wachowski înțeleg filmul

Larry Wachowski, regizorul seriei „Matrix”, este transsexual

Superproducțiile Warner Bros ar putea fi lansate exclusiv în cinema, înainte de a fi disponibile în streaming

Foto: Profimedia Images