The Rolling Stones au cântat hitul anilor ’60 „Out of Time” live pentru prima dată în carieră (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 02.06.2022, 07:20
The Rolling Stones au cântat hitul anilor ’60 „Out of Time” live pentru prima dată în carieră (Video)

A sosit momentul ca The Rolling Stones să introducă piesa din 1966 „Out of Time” în setlist-ul lor. Oricât de improbabil ar părea, având în vedere cât de des piesa a fost cântată de alții în concerte sau licențiată pentru filme, trupa nu a cântat niciodată melodia live până la turneul european al celor de la Rolling Stones, în concertul de pe 1 iunie, de la Madrid.

A existat un zvon că melodia ar putea apărea pe lista de piese cântate în concert, deoarece cei care trăgeau cu urechea la repetițiile din turneu îi auziseră pe Stones încercând „Out of Time”, deși există de obicei piese pe care le testează în perioadele de repetiție care rareori sau niciodată ajung să fie cântate într-un turneu. Așa că interpretarea de pe stadionul Metropolitano a fost considerat într-adevăr un eveniment extraordinar.

Având în vedere popularitatea de durată a cântecului în rândul fanilor, s-ar putea crede că a fost lansat ca single în ’66, dar  a apărut pentru prima pe albumul „Aftermath”. A fost o versiune a artistului britanic Chris Farlowe – produsă de Mick Jagger (cu Jimmy Page la chitară) – care a ajuns pe locul 1 în Marea Britanie mai târziu în 1966.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: 4 documentare, dedicate fiecărui membru The Rolling Stones, lansate la a 60-a aniversare a trupei

The Rolling Stones lansează pe 13 mai albumul „Live At The El Mocambo”