The Rolling Stones i-a adus un omagiu bateristului Charlie Watts în timpul primului spectacol care a avut loc de la moartea sa (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 22.09.2021, 09:05
The Rolling Stones i-a adus un omagiu bateristului Charlie Watts în timpul primului spectacol care a avut loc de la moartea sa (Video)

Trupa The Rolling Stones a susţinut luni seară primul concert din turneul „No Filter 2021” la un eveniment privat din Massachusetts, în care i-a adus un omagiu bateristului Charlie Watts, care a murit în urmă cu o lună.

Organizat de Robert Kraft, proprietarul New England Patriots, concertul restrâns a avut loc Gillette Stadium din Foxboro, conform publicației Variety, şi a fost primul al grupului de la decesul lui Watts (24 august). Acesta a marcat şi debutul bateristului Steve Jordan în trupă.

Trupa Rolling Stones a dedicat show-ul lui Watts, iar ulterior Mick Jagger a publicat pe Twitter o înregistrare video din timpul evenimentului în care ţine un discurs emoţionant.

 

„Acesta este primul show din turneul nostru din 2021. Trebuie să spun totuşi că este și o noapte emoţionantă pentru noi, pentru că este primul turneu în 59 de ani pe care îl facem fără dragul nostru Charlie Watts. Tuturor ne lipseşte atât de mult. Îi simţim lipsa ca trupă, ca prieten, pe scenă şi în afara ei”, a spus Jagger.

El a încheiat cu un toast: „Avem atât de multe amintiri cu Charlie şi sunt sigur că unii dintre voi care ne-aţi mai văzut aveţi amintiri cu Charlie. Şi sper că vă veţi aminti de el aşa cum o facem noi. Aşa că vrem să dedicăm acest show lui Charlie. Să bem în cinstea lui Charlie!”.

The Rolling Stones urmează să demareze oficial turneul american pe 26 septembrie. Miercuri seară va fi lansat şi videoclipul piesei „Living In The Heart Of Love”, inclusă pe noua versiune a albumului „Tattoo You”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: A murit Charlie Watts, bateristul trupei The Rolling Stones