„The Sick, The Dying And The Dead” este numele celui de-al 16-lea album de studio al trupei Megadeth

De: Nicoleta Lepădatu / 26.07.2021, 11:45
„The Sick, The Dying And The Dead

Cel de-al 16-lea album de studio al trupei Megadeth este aproape gata și se va numi „The Sick, The Dying And The Dead”, conform lui David Scott Mustaine, actualul chitarist al formației și fost component Metallica.

Dave Mustaine a confirmat în sfârșit titlul oficial al noului album Megadeth. Solistul s-a alăturat recent Cameo – o platformă prin care fanii pot plăti pentru a primi videoclipuri personalizate de la vedete – în efortul de a strânge bani pentru Societatea Americană pentru Prevenirea Cruzimii față de Animale.

Pentru cel mai recent videoclip al său – pe care l-a înregistrat pentru un fan pe nume Joe pentru a sărbători 43 de ani – Mustaine a dezvăluit că al 16-lea album de studio al formației se va numi „The Sick, The Dying And The Dead” – titlul de lucru pe care trupa l-a avut în vedere de ceva timp.

„Dacă asculți foarte atent, poți auzi în fundal un mix dur”, a spus Mustaine. „Acesta este începutul de la „The Sick, The Dying And the Dead ”, care este piesa noastră principală de pe următorul album.”

Data de lansare a albumului nu a fost încă confirmată.

Mustaine i-a ținut la curent permanent pe fani cu privire la progresul continuării albumului „Dystopia”, din 2016, în ultimele 14 luni. Anul trecut, el a dezvăluit că formația a înregistrat 18 piese noi, în timp ce în aprilie a spus că mai are doar „o singură melodie de cântat” pentru album. La începutul acestei luni, Mustaine a confirmat că piesele cu fostul basist al trupei, David Ellefson, au fost reînregistrate de un alt basist după plecarea sa din trupă. Mustaine, care a spus anterior că Ellefson nu va apărea pe disc, a confirmat acum că un nou basist și-a adus contribuția la album.

 

Foto: Profimedia images

CITEȘTE ȘI: Megadeth a renunțat la David Ellefson, din cauza unui scandal sexual

 

Tags: