„Thor: Love and Thunder”, pe primul loc în box office-ul românesc în weekendul premierei

De: Nicoleta Lepădatu / 12.07.2022, 09:53
„Thor: Love and Thunder”, pe primul loc în box office-ul românesc în weekendul premierei

„Thor: Love and Thunder” intră direct pe primul loc în box office-ul românesc în weekendul premierei, cu încasări de 2.339.578 de lei.

În cel mai nou film din franciză, Thor, Zeul Tunetului își unește puterile cu Regele Valkyrie, Korg și cu fosta sa iubită, devenită între timp noul „Mighty Thor” (Puternicul Thor), pentru a înfrunta un ucigaș galactic cunoscut sub numele de „Gorr the God Butcher” (Gorr Călăul Zeilor), care vrea să anihileze specia zeilor, căutând răzbunare.

Regia „Thor: Love and Thunder” este semnată de Taika Waititi și îi are în distribuție pe Chris Hemsworth,  Natalie Portman, Christian Bale, Karen Gillan, Taika Waititi, Tessa Thompson.

Lungmetrajul animat „Minionii 2/ Minions: The Rise of Gru” coboară un loc în box office-ul românesc, la o săptămână după lansare, cu încasări de 806.361 de lei.

Filmul regizat de Kyle Balda, Brad Ableson și Jonathan del Val are acțiunea plasată imediat după evenimentele din primul lungmetraj din franciză, în anii 1970. Gru, un admirator al unui grup de super-răi cunoscut sub numele de Vicious 6, pune la cale un plan pentru a deveni suficient de rău pentru a li se alătura. Când Vicious 6 îl concediază pe liderul grupului, legendarul luptător Wild Knuckles.

Gru este intervievat pentru a deveni cel mai nou membru al lui. Lucrurile se înrăutățesc doar după ce Gru le fură o piatră prețioasă cu ajutorul lui Kevin, Stuart, Bob, Otto și al celorlalți minioni și devine brusc inamicul de moarte al vârfului răului.

Pe locul al treilea în box office-ul românesc de weekend în această săptămână se află lungmetrajul de acțiune „Top Gun: Maverick”, cu Tom Cruise în rolul principal, cu încasări de 190.555 de lei.

După mai mult de 30 de ani în armată ca unul din cei mai buni aviatori, Pete Mitchell se întoarce acolo unde a început, dar cu misiunea de a-și pune în slujba celor nou recrutați abilitățile sale extraordinare de pilot de teste, chiar dacă asta înseamnă să nu avanseze în rang, așa cum ar fi meritat.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele românești este completat de: „Telefonul negru” (162.457 de lei), „Elvis”, care a vândut bilete de 149.279 de lei, „Jurassic World: Dominația”(116.782 de lei), „Iluzii pierdute” (57.668 de lei) animațiile „Lightyear” (54.679 de lei) și „Fabrica de vise/ Dreambuilders” (44.579 de lei) și „Doctor Strange in the Multiverse of Madness”, în regia lui Sam Raimi (11.080 de lei).

CITEȘTE ȘI: Actori care au făcut roluri foarte bune în filme slabe sau mediocre

TOP 5: Continuări de filme populare care nu ar fi trebuit făcute. Chiar avem nevoie de 6 „Singur acasă”?

Foto: Profimedia Images