„Thor: Love and Thunder” se menține lider în box office-ul românesc, pentru a treia săptămână consecutiv

De: Ana Obretin / 26.07.2022, 08:27
„Thor: Love and Thunder” se menține lider în box office-ul românesc, pentru a treia săptămână consecutiv

„Thor: Iubire și tunete/ Thor: Love and Thunder”, de Taika Waititi, se menține pentru a treia săptămână pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 603.488 de lei.

În cel mai nou film din franciză, Thor, Zeul Tunetului își unește puterile cu Regele Valkyrie, Korg și cu fosta sa iubită, devenită între timp noul „Mighty Thor” (Puternicul Thor), pentru a înfrunta un ucigaș galactic cunoscut sub numele de „Gorr the God Butcher” (Gorr Călăul Zeilor), care vrea să anihileze specia zeilor, căutând răzbunare. din distribuția filmului fac parte Chris Hemsworth,  Natalie Portman, Christian Bale, Karen Gillan, Taika Waititi, Tessa Thompson.

Vezi trailerul mai jos:

Nici următoarele două poziții din box office-ul românesc nu s-au schimbat în weekend. Astfel, filmul animat „Minionii 2/ Minions: The Rise of Gru” rămâne pe locul al doilea, cu încasări de 388.433 de lei.

Filmul regizat de Kyle Balda, Brad Ableson și Jonathan del Val are acțiunea plasată imediat după evenimentele din primul lungmetraj din franciză, în anii 1970. Gru, un admirator al unui grup de super-răi cunoscut sub numele de Vicious 6, pune la cale un plan pentru a deveni suficient de rău pentru a li se alătura.

Pe locul al treilea în box office-ul românesc de weekend se află „Top Gun: Maverick”, cu Tom Cruise

Lungmetrajul regizat de Joseph Kosinski a avut, în weekend, încasări de 192.310 lei. După mai mult de 30 de ani în armată ca unul din cei mai buni aviatori, Pete Mitchell se întoarce acolo unde a început, dar cu misiunea de a-și pune în slujba celor nou recrutați abilitățile sale extraordinare de pilot de teste, chiar dacă asta înseamnă să nu avanseze în rang, așa cum ar fi meritat.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele românești este completat de: „Elvis”, care a vândut bilete de 113.092 de lei, „Telefonul negru” (105.455 de lei), „Jurassic World: Dominația”(103.980 de lei) și animațiile „Lightyear” (29.506 lei), „Fabrica de vise/ Dreambuilders” (26.822 de lei), „Belle/ Ryû to sobakasu no hime” (10.020 de lei) și „Sonic The Hedgehog 2” (6.764 de lei).

CITEȘTE ȘI: Actori care au făcut roluri foarte bune în filme slabe sau mediocre

TOP 5: Continuări de filme populare care nu ar fi trebuit făcute. Chiar avem nevoie de 6 „Singur acasă”?

Foto: Profimedia Images