Trailerul filmului cu zombi „The Army of the Dead”, lansat de Netflix

De: Ana Obretin / 14.04.2021, 09:18
Trailerul filmului cu zombi

Netflix a lansat trailerul viitorului film de acțiune cu zombi „The Army of the Dead”, regizat și scris de Zack Snyder, împreună cu scenariștii Shay Hatten și Joby Harold.

Acțiunea filmului prezintă un focar de zombi care a lăsat Las Vegas în ruine și separat de restul lumii. Scott Ward (Dave Bautista) – un cetățean relocat din Vegas, fost erou de război contra zombi care acum întoarce burgeri la marginea orașului pe care îl numește acasă – este abordat de șeful cazinoului din oraș, Bly Tanaka (Hiroyuki Sanada), care îi face o propunere de nerefuzat: să pătrundă în zona de carantină infestată de zombi pentru a recupera 200 de milioane de dolari, ce se află într-un seif sub ruine, înainte ca orașul să fie distrus de guvern în 32 de ore, potrivit unui comunicat remis Apropo de Netflix.

Condus de speranța că recompensa ar putea ajuta să deschidă calea spre o reconciliere cu fiica sa înstrăinată Kate (Ella Purnell), Ward își asumă provocarea, adunând o echipă de experți pentru jaf. Aceștia îi includ pe Maria Cruz (Ana de la Reguera), un mecanic as și vechiul prieten al lui Ward; Vanderohe (Omari Hardwick), o mașină de ucis zombi; Marianne Peters (Tig Notaro), un cinic pilot de elicopter; Mikey Guzman (Raúl Castillo), un influencer care riscă totul, și Chambers (Samantha Win), partenera sa; Martin (Garret Dillahunt), șeful pazei cazinoului; un războinic cunoscut sub numele de Coyote (Nora Arnezeder) care îl recrutează Burt Cummings (Theo Rossi), un paznic de securitate slab; și un genial spărgător de seifuri german pe nume Dieter (Matthias Schweighöfer).

Scott întâlnește un obstacol emoțional neașteptat când Kate se alătură expediției pentru a o căuta pe Geeta (Huma Qureshi), o mamă dispărută în interiorul orașului. Cu secundele numărate pe ceas, un seif celebru și impenetrabil și o hoardă mai inteligentă și mai rapidă de zombi Alpha care se apropie, doar un lucru este sigur în cel mai mare jaf încercat vreodată: supraviețuitorii iau totul.

Filmul regizat de Zack Snyder („300”, „Cei ce veghează”, „Zack Snyder – Liga dreptății”) va fi lansat într-un număr limitat de cinematografe disponibile pe 14 mai, iar, din 21 mai, va fi disponibil și pe Netflix.

CITEȘTE ȘI: „Zack Snyder – Liga dreptății”, disponibil, de joi, pe HBO Go

Trei cântăreţi din grupul Backstreet Boys şi un solist din NSYNC vor juca într-un western cu zombie

Foto: Netflix