“Justice League” a debutat accidental mai devreme pe HBO Max, rulând în loc de “Tom și Jerry”

De: Loredana Toma / 09.03.2021, 13:45
“Justice League” a debutat accidental mai devreme pe HBO Max, rulând în loc de “Tom și Jerry”

Unii dintre abonații HBO Max au avut parte de o surpriză, mult așteptatul film “Justice League” de Zack Snyder, care are lansarea oficială pe 18 martie, rulând temporar în locul animației “Tom și Jerry”.

Din motive necunoscute, în momentul în care unii dintre abonați au încercat să vizioneze animația regizată de Tim Story au primit, în schimb, fie doar pentru câteva minute, fie pentru o oră, filmul lui Snyder. Potrivit The Hollywood Reporter, eroarea a fost rectificată rapid, după cum au declarat reprezentanții platformei de streaming.

Abonații mai norocoși au vizionat chiar o oră din filmul „Justice League”

Primele informații despre această situație au apărut atunci când unul dintre abonații HBO Max a publicat pe platforma de socializare online Twitter un mesaj în acest sens. Acesta a putut să vizioneze o oră din cele patru câte are filmul. După o oră, imaginea s-a întrerupt brusc, iar, atunci când a încercat să restarteze, a apărut animația “Tom și Jerry”.

“Am avut parte de o surpriză foarte plăcută într-o zi de muncă. Am vrut să am ‘Tom și Jerry’ pe fundal în timp ce lucram și am avut parte, în schimb, de o oră fascinantă din mult așteptatul film”, a precizat abonatul norocos.

Mai mulți abonați au raportat aceeași eroare, unii menționând că și atunci când au pus filmul lui Snyder pe pauză le-a apărut un mesaj potrivit căruia vizionau “Tom și Jerry”. Alți spectatori chiar au publicat capturi de ecran din filmul lui Snyder, dar platforma Twitter a trimis notificări de ștergere a lor.

Producția “Justice League” este una dintre cele mai așteptate ale lui Snyder din acest an, după ce a fost o adevărată aventură de producție, presărată cu pauze și reluări repetate, până când a fost, în sfârșit, gata de lansare.

CITEȘTE ȘI: Trailerul filmului „Zack Snyder’s Justice League” a fost lansat 

“Wonder Woman 1984”, de Patty Jenkins, disponibil pe HBO GO 

HBO Max se va extinde în vara acestui an 

Foto: HBO