Tiffini Hale a murit. Actrița din „All New Mickey Mouse Club” și membră a trupei The Party avea 46 de ani

De: Nicoleta Lepădatu / 31.12.2021, 10:35
Tiffini Hale a murit. Actrița din „All New Mickey Mouse Club” și membră a trupei The Party avea 46 de ani

Tiffini Hale, membră a distribuției inițiale din „The All New Mickey Mouse Club” și parte a grupului pop creat de Disney, The Party, a murit, potrivit co-starurilor și colegilor ei de trupă. Hale avea 46 de ani.

Actrița și cântăreața „a suferit un stop cardiac după care a intrat în comă”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a The Party și semnată de trei dintre colegii ei de trupă/colegii de la Disney Channel – Deedee Magno, Chase Hampton, Jeune Pierre și Damon Pampolina. Conform  publicației Deadline, Tiffini Hale a murit în dimineața de Crăciun înconjurată de familie.

Colegii ei de trupă au transmis dragostea și mulțumirile din partea mamei actriței Nancy și a surorii Tanya, care au promis că „frumusețea, talentul, stilul și spiritul iubitor de distracție vor trăi pentru totdeauna în inimile și amintirile noastre”.

Tiffini Hale a debutat în „The All New Mickey Mouse Club” când show-ul TV a fost relansat în 1989. Ea a rămas în proiectul Disney Channel până în 1991.

În 1990, Hale a fost aleasă de directorii canalului – împreună cu Magno, Hampton, Jeune, Pampolina și Pierre – să facă parte din trupa The Party. A fost primul grup care a semnat cu casa de discuri Disney (pe atunci noua) Hollywood Records.

Grupul a lansat două albume de studio, precum și trei care au prezentat single-uri, remixuri și cele mai mari succese, cel mai mare hit al său în top provenind dintr-un cover al piesei „In My Dreams”, al trupei Dokken. Cântecul a ajuns pe locul 34 în Billboard Hot 100.

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: Jean-Marc Vallée, cunoscut pentru „Dallas Buyers Club” și „Big Little Lies”, a murit. Regizorul avea  58 de ani

Virgil Abloh, creator al colecţiilor pentru bărbaţi Louis Vuitton, a murit. Designerul avea 41 de ani

Willie Garson, cunoscut pentru rolul său din „Sex and the City”, a murit. Actorul avea 57 de ani

Tags: