Tim Burton va regiza o serie despre Wednesday, fiica familiei Addams

De: Loredana Toma / 18.02.2021, 18:11
Tim Burton va regiza o serie despre Wednesday, fiica familiei Addams

Cineastul american Tim Burton va regiza și produce o nouă serie de comedie live-action, despre Wednesday, fiica obsedată de moarte a familiei Addams. Producția va fi disponibilă pe platforma Netflix, însă, pentru moment, nu au fost oferite alte informații despre lansare sau distribuție.

Seria, care se numește “Wednesday”, se va axa pe anii de studenție ai acesteia la Nevermore Academy. “Personajul încearcă să-și stăpânească abilitatea psihică si zădărniceste o crimă oribilă care a îngrozit orașul său și rezolva un mister supranatural legat de părinții săi, care a avut loc în urmă cu 25 de ani, toate acestea în timp ce navighează prin noua sa relație încâlcită la Nevermore”, potrivit Rolling Stone.

“Wednesday”  este debutul regizoral pe TV al lui Tim Burton

„Wednesday” înseamnă primul proiect regizoral al lui Tim Burton pentru televiziune. Show-ul a fost creat de Al Ghough și de Miles Milar,  duoul din spatele “Smallville” și „Into the Badlands”.

Wednesday Addams este cel mai iubit personaj din povestea “Familia Addams”. A fost portretizat pe ecrane pentru prima oară de actrița Lisa Loring, în show-ul TV original “Familia Addams”, iar, la începutul anilor ‘90, actrița Christina Ricci a fost cea care a intrat în pielea personajului. În 2019, Chloe Grace Moretz i-a dat voce lui Wednesday în filmul animat “Familia Addams”.

CITEȘTE ȘI: Tim Burton 

Tim și fabrica de vise 

Actrița Christina Ricci, bătută de soț, obține ordin de restricție 

Foto: Profimedia Images