Tim Robbins și Leslie Mann părăsesc serialul Amazon „The Power”

De: Nicoleta Lepădatu / 31.05.2022, 07:54
Tim Robbins și Leslie Mann părăsesc serialul Amazon „The Power”

Tim Robbins și Leslie Mann au părăsit serialul „The Power” de la Amazon Studios, conform publicației The Hollywood Reporter.

Rolurile lui Robbins și Mann în serialul thriller bazat pe romanul omonim din 2016 al autoarei Naomi Alderman vor fi redistribuite și refilmate, potrivit unei surse apropiate proiectului.

Leslie Mann s-a alăturat show-ului în octombrie 2019 ca Margot Cleary-Lopez, ceea ce ar fi marcat primul ei rol recurent într-un serial. Tim Robbins a fost ales în ianuarie 2021 în rolul lui Daniel Dandon pentru a-l înlocui pe Rainn Wilson, care a fost indisponibil după ce filmările au fost amânată pe fondul pandemiei de COVID-19.

După plecarea lui Wilson, rolul lui Daniel Dandon a fost schimbat din unul recurent în unul cu apariții episodice, așa că va rămâne pe fondul noii căutări a unui actor care să îl joace.

Tim Robbins a putut fi văzut cel mai recent în cel de-al doilea sezon al serialului Hulu „Castle Rock” și în filmul din 2019 „Dark Waters.” Leslie Mann a jucat în filmul Netflix „The Bubble”, care a debutat la începutul acestui an și apare în filmul care a fost o adevărată revelație la Sundance „Cha Cha Real Smooth”.

„The Power” se concentrează pe o lume în care adolescentele au capacitatea de a-i electrocuta pe ceilalți după bunul plac, un talent care este dezvoltat ulterior de femeile în vârstă.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Actorul Jesse Spencer părăsește serialul ”Chicago Fire” După 200 de episoade

Lupita Nyong’o părăsește seria limitată Apple „Lady In The Lake” în care ar fi trebuit să joace împreună cu Natalie Portman