Tina Turner, cadou de adio pentru fani: un documentar despre o viață ce trebuia să fie de poveste, dar a devenit coșmar

De: Loredana Toma / 16.03.2021, 14:22
Tina Turner, cadou de adio pentru fani: un documentar despre o viață ce trebuia să fie de poveste, dar a devenit coșmar

Cântăreața Tina Turner, în vârstă de 81 de ani, are un cadou de adio pentru fani: documentarul “Tina”, în care povestește despre viața și cariera sa și detaliază lupta cu stresul posttraumatic după căsătoria abuzivă pe care a avut-o cu fostul soț, Ike Turner, va fi lansat pe 27 martie.

Tina Turner, “un soldat traumatizat venit din război”

În documentarul regizat de Dan Lindsay și  T.J. Martin, care va fi disponibil pe platforma HBO, artista explică de ce ales să povestească, prin 1980, despre anii de abuz fizic, emoțional și sexual pe care i-a îndurat cât timp a fost căsătorită cu Ike Turner și recunoaște că și în prezent își amintește cum era bătută în fiecare zi de acesta. “Amintirile încă sunt vii. Totul este ca un coșmar. Încă există nopți când am coșmaruri cu momentele acelea. Parcă este un blestem”, a spus Tina în documentar, potrivit Daily Mail.

Pe lângă film, Tina Turner are și o carte lansată, în care oferă detalii despre viața sa. “Buze sparte, ochi învinețiți, articulații dislocate, oase rupte și chin psihologic, toate acestea deveniseră parte din viața de zi cu zi”, a scris artista în volumul de memorii “Happiness Becomes You: A Guide To Changing Your Life For Good”, lansat în 2002.

Actualul soț i-a arătat cum este să trăiești în armonie

Artista a avut de înfruntat și numeroase probleme de sănătate de-a lungul anilor, fiind diagnosticată și cu cancer intestinal, însă a reușit să treacă peste toate. În prezent, ea este căsătorită cu producătorul german Erwin Bach, care o compară cu “un soldat traumatizat care a venit din război”. Acesta, însă, a reușit să îi demonstreze artistei că viața poate fi și bună, nu doar rea, așa cum a declarat Tina că a fost până să divorțeze. Actualul soț chiar i-a donat artistei un rinichi atunci când aceasta era pe punctul de a-și pierde viața.

În documentar, mai sunt prezentate obstacolele profesionale peste care Tina Turner a trebuit să treacă înainte să devină starul care umplea stadioane întregi de fani, mai ales ca artistă de vârstă mijlocie și de culoare, subliniind, în același timp, triumful său asupra discriminării și abuzului.

CITEȘTE ȘI: Tina Turner renunţă la cetăţenia americană  

La 73 de ani, Tina Turner se mărită! 

Foto: Profimedia Images