Tobey Maguire, în pielea lui Charlie Chaplin, în „Babylon”, de Damien Chazelle

De: Ana Obretin / 30.04.2022, 09:20
Tobey Maguire, în pielea lui Charlie Chaplin, în

Actorul Tobey Maguire va juca rolul lui Charlie Chaplin în următorul film al regizorului Damien Chazelle, „Babylon”.

Actorul, care este și producător executiv, a dezvăluit vestea în timpul unei prezentări la CinemaCon din Las Vegas, întâlnirea anuală dedicată proprietarilor de cinematografe. În timpul evenimentului au fost prezentate și imagini din „Babylon”, descrise de Variety ca un amestec între „The Great Gatsby”, al lui Baz Luhrmann, și „Once Upon A Time In Hollywood”, de Quentin Tarantino, cu „muzică tare, costume uluitoare și machiaj de alt nivel”.

CITEȘTE ȘI: Top cele mai bune seriale ale secolului 21; ce producție ocupă primul loc (VIDEO)

13 locuri din România unde s-au filmat producții celebre

„Babylon” este o dramă de epocă plasată la sfârșitul anilor 1920, în timpul tranziției industriei filmului de la peliculele mute la cele vorbite. Brad Pitt și Margot Robbie conduc distribuția, în rolul vedetelor de film mut John Gilbert și, respectiv, Clara Bow, cu Maguire în rolul lui Chaplin. 

Alți membri ai distribuției confirmați includ Katherine Waterston („Inherent Vice”), Samara Weaving („Ready Or Not”), Jean Smart („Hacks”), Li Jun Li („Wu Assassins”) și Flea din trupa Red Hot Chili Peppers.

„Babylon” marchează cel de-al cincilea lungmetraj al lui Chazelle, după „Guy And Madeline On A Park Bench”, „Whiplash”, „La La Land” și „First Man”, din 2018, cu Ryan Gosling.

Maguire și-a reluat recent rolul de Spider-Man în „Spider-Man: No Way Home”, lansat anul trecut, succedându-le lui Andrew Garfield și Tom Holland. Înainte de aceasta, cel mai recent rol pe marele ecran al lui Maguire a fost în „Pawn Sacrifice” din 2014.

„Babylon” este programat să fie lansat în decembrie 2022.

CITEȘTE ȘI: Max Minghella și basistul Flea, alături de Brad Pitt, în drama „Babylon”, de Damien Chazelle

Foto: Profimedia Images