Max Minghella și basistul Flea, alături de Brad Pitt, în drama „Babylon”, de Damien Chazelle

De: Ana Obretin / 03.06.2021, 09:25
Max Minghella și basistul Flea, alături de Brad Pitt, în drama

Flea, basistul trupei Red Hot Chili Peppers, și actorii Max Minghella, Rory Scovel, Samara Weaving, Eric Roberts, P.J. Byrne și Damon Gupton li se alătură lui Brad Pitt și Margot Robbie în „Babylon”, oda adusă de regizorul Damien Chazelle epocii de aur a Hollywood-ului. Filmul, anunțat deja de câțiva ani, va intra în producție luna aceasta.

Drama marca Paramount, al cărei scenariu este scris de Chazelle, este situată la sfârșitul anilor 1920, în timpul tranziției industriei cinematografice de la filmele mute la cele sonore. „Babylon” explorează ascensiunea și decăderea mai multor personaje și a fost descris de surse apropiate proiectului drept „Marele Gatsby pe steroizi”, scrie The Hollywood Reporter.

Nu se cunosc foarte multe detalii despre personaje, care vor fi atât fictive, cât și istorice. THR scrie însă că Minghella ar juca rolul lui Irving Thalberg, celebrul șef al departamentului de producție al MGM în anii 1920 și 1930 și după care a fost numit un prestigios premiu acordat de Academia de film americană. Filmările vor avea loc la Los Angeles, iar Paramount planifică lansarea pe 25 decembrie 2022.

Olivia Hamilton, Matt Plouffe și Marc Platt sunt producători, iar Tobey Maguire, Helen Estabrook și Adam Siegel sunt producători executivi. 

Regizorul, producătorul și scenaristul Damien Chazelle este cunoscut pentru filme precum „Whiplash” (2014), premiat cu trei Oscaruri, „La La Land” (2016) și „First Man” (2018). „La La Land” a primit 14 nominalizări la Oscar și șase astfel de trofee, inclusiv cel pentru regie, care i-a adus lui Chazelle titlul de cel mai tânăr regizor ce a primit premiul, la vârsta de 32 de ani.

În afară de filmele sale extrem de apreciate de public și critică, Chazelle s-a aventurat și în televiziune, cu miniseria Netflix „The Eddy”.

CITEȘTE ȘI: Brad Pitt și Sandra Bullock, de la acțiune la comedie, împreună într-un nou film

Brad Pitt și-a realizat propriile cascadorii în noul film “Bullet Train”

Taylor Swift va face parte din distribuția următorului film al lui David O. Russell

“Joker 2”, o continuare a poveștii cu Joaquin Phoenix, este încă în curs de dezvoltare

Foto: Profimedia Images