“Joker 2”, o continuare a poveștii cu Joaquin Phoenix, este încă în curs de dezvoltare

De: Loredana Toma / 09.05.2021, 10:58
“Joker 2”, o continuare a poveștii cu Joaquin Phoenix, este încă în curs de dezvoltare

O continuare a filmului “Joker”, care l-a avut pe Joaquin Phoenix în rolul principal, este încă în etapa de dezvoltare, însă nimic nu este oficial. Potrivit mai multor zvonuri care au început să apară încă din 2019, evenimentele din “Joker 2” ar urma să se întâmple în același univers cu cele din filmul original.

Publicația The Hollywood Reporter a scris că, potrivit unei surse din interiorul Warner Bros., este avută în vedere o continuare a filmului cu vânzări de 1,07 miliarde de dolari la nivel global și care i-a adus lui Joaquin Phoenix un trofeu Oscar. 

“Vorbim despre o continuare ‘Joker’ pentru că ne place să vorbim despre asta”

Deși, anul trecut, când au apărut primele zvonuri despre o continuare a filmului, regizorul Todd Phillips a menționat că “nu s-a semnat niciun contract în acest sens”, el nu a exclus total, potrivit IndieWire, această posibilitate.

“Eu și Joaquin am declarat public faptul că am început să discutăm despre o continuare, încă din cea de-a doua săptămână de filmări (pentru primul, n.r.), pentru că este amuzant să vorbim despre asta”, a spus el.

Potrivit nme.com, “Joker 2” ar fi parte dintr-un program de proiecte viitoare, alături de “Superman” și “Wonder Woman 3”.  Următoarea producție Warner Bros care va apărea pe ecrane este “The Suicide Squad”, în regia lui James Gunn, cu actorii Margot Robbie, John Cena și Idris Elba. Filmul va avea premiera pe 30 iulie. 

Cât despre actorul Joaquin Phoenix, acesta poate fi urmărit în biografia lui Napoleon Bonaparte, în regia lui Ridley Scott, alături de vedeta din “Killing Eve” Jodie Comer. Totodată, actorul va mai putea fi urmărit în filmul regizorului Ari Aster “Disappointment Blvd”.

CITEȘTE ȘI: Jared Leto, dispus să reia rolul Joker 

Jared Leto, antierou de serviciu! Actorul îl va interpreta pe Joker în “Suicide Squad”

Apple produce un film despre Bonaparte, care îi reunește pe Joaquin Phoenix și Ridley Scott 

Foto: Profimedia Images