Tom Cruise a prezentat la CinemaCon din Las Vegas o cascadorie din „Mission: Impossible 7”, pe care o consideră cea mai periculoasă din cariera sa

Apropo.ro / 27.08.2021, 11:04
Tom Cruise a prezentat la CinemaCon din Las Vegas o cascadorie din

Tom Cruise a sărit de la înălțimi amețitoare, a urcat pe stânci în Australia și pe zgârie nori cu mâinile goale și s-a agățat de avioane în timp ce decolează, în filmele anterioare „Mission: Impossible”. Dar următoarea sa cascadorie în „Mission: Impossible 7” implică o motocicletă cu care sare de pe o stâncă, în Norvegia.

Tom Cruise a prezentat, într-un videoclip proiectat la CinemaCon din Las Vegas, o secvenţă din următorul lui film, „Mission: Impossible 7”, despre care a spus că reprezintă cea mai periculoasă cascadorie pe care a realizat-o vreodată.

Actorul american, cunoscut pentru faptul că îşi realizează singur cascadoriile, coboară pe motocicletă de pe o stâncă gigantică din Norvegia, se desprinde în aer de pe vehicul şi execută apoi un salt cu paraşuta.

Clipul, care conţine şi o secvenţă în care Tom Cruise discută cu regizorul Christopher McQuarrie despre acea cascadorie, a fost proiectat în cadrul CinemaCon, un eveniment care reuneşte administratori de cinematografe şi directori ai studiourilor de la Hollywood, desfăşurat în Las Vegas, potrivit presei de specialitate.

Este pe departe cel mai periculos lucru pe care l-am încercat; am muncit ani întregi la realizarea lui”, a spus Tom Cruise în acea înregistrare, potrivit Deadline Hollywood. Mi-am dorit să realizez asta încă de când eram copil”, a mai spus starul hollywoodian.

Lungmetrajul de acţiune ”Mission: Impossible 7”, în care Tom Cruise revine în rolul spionului Ethan Hunt, urmează să fie lansat în mai 2022, după ce pandemia de coronavirus a perturbat mai mult de un an programul filmărilor, realizate în Italia, Norvegia şi Marea Britanie.

Tom Cruise, în vârstă de 59 de ani, a povestit că s-a antrenat timp de peste un an pentru a perfecţiona cascadoria, participând la 500 de şedinţe de paraşutism şi realizând 13.000 de sărituri cu motocicleta. Scena cascadoriei sale a fost filmată de şase ori.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Franciza cinematografică “Mission: Impossible” împlinește 25 de ani (VIDEO)