Tom Hiddleston va juca în serialul Apple „The White Darkness”

De: Nicoleta Lepădatu / 08.04.2022, 11:52
Tom Hiddleston va juca în serialul Apple „The White Darkness”

Tom Hiddleston este pregătit să exploreze întunericul alb pentru Apple.

Gigantul tehnologic și streamerul a dat o comandă pentru serialul  „The White Darkness” și l-a selectat pe Tom Hiddleston să joace rolul principal în dramă.

Seria limitată, bazată pe cartea de non-ficțiune a lui David Grann, este inspirată din relatarea vieții reale a lui Henry Worsley (Hiddleston), un soț și tată devotat, un fost soldat, un om de profundă onoare și sacrificiu. Obsesia lui pentru aventură se manifestă într-o călătorie epică în care traversează Antarctica pe jos. Reprezentanții Apple spun că serialul va explora curajul, dragostea, familia și extremele capacității umane.

Serialul, o coproducție Universal Content Productions și Apple Studios, îi are ca showrunneri pe Soo Hugh și Mark Heyman (Black Swan). „The White Darkness” este cel de-al doilea serial al lui Hugh pentru Apple, după adaptarea apreciată de critici a lui Min Jin Lee „Pachinko”. Theresa Kang-Lowe („Pachinko”) de la Blue Marble Pictures este, de asemenea, producător executiv alături de Caroline Garity, Hiddleston, Hugh și Heyman.

„The White Darkness” devine, de asemenea, al doilea serial pe care Tom Hiddleston îl face pentru Apple, deoarece îndrăgitul actor din „Loki” joacă și alături de Clare Danes în viitoare producție „The Essex Serpent”, care se bazează tot pe o carte. Hiddleston mai are în lucru cel de-al doilea sezon al lui „Loki”  pentru Disney+.

Pe lângă cariera sa ca personaj Marvel, rolurile lui Hiddleston le mai includ pe cele din „Kong: Skull Island”,„ Muppets: Most Wanted” și „War Horse”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Personajul Loki este gender fluid, în noua serie omonimă Disney +

Harrison Ford va avea primul său rol recurent într-un serial TV în comedia „Shrinking” de la Apple TV+  

Michael Douglas va juca rolul lui Benjamin Franklin într-un serial Apple TV+