Top 3: Albumele muzicale preferate ale legendarului actor Steve Buscemi

De: Adrian Popa / 20.04.2022, 15:10
Top 3: Albumele muzicale preferate ale legendarului actor Steve Buscemi

Steve Buscemi, actor devenit faimos în special datorită rolurilor secundare de excepție pe care le-a interpretat de-a lungul timpului, a participat la o sesiune AMA (Ask Me Anything ) pe Reddit. Cu acea ocazie, starul a răspuns la multe întrebări venite de la utilizatorii platformei și fani.

Unul dintre aceștia l-a întrebat pe Buscemi care sunt albumele muzicale pe care le apreciază cel mai mult. Astfel am aflat că actorul are gusturi fine când vine vorba de muzică. „Îl ador pe Elvis Costello și cred că un album la care mă întorc mereu este Get Happy!!”, a scris actorul. Albumul a fost lansat în 1980 și include piese precum „High Fidelity” și „I Can’t Stand Up for Falling Down”.

Pe locul doi în preferințele starului se află „Mule Variations” (1999) al lui Tom Waits. Cei doi au fost și colegi de platou, în filmele „Coffee and Cigarettes” (2003) și „The Dead Don’t Die” (2019).

Pe poziția a treia în preferințele lui Steve Buscemi se află albumul „Abbey Road” (1969) al The Beatles. Acesta include hituri precum „Come Together” și „Here Comes the Sun”.

Top 3: Albumele muzicale preferate ale actorului Steve Buscemi:

1. „Get Happy!!” (Elvis Costello, 1980)
2. „Mule Variations” (Tom Waits, 1999)
3. „Abbey Road” (The Beatles, 1969)

De-a lungul carierei lui de 37 de ani, Buscemi, în vârstă de 64 de ani, a colaborat cu unii dintre cei mai mari regizori, precum Quentin Tarantino, frații Coen sau Jim Jarmusch. Actorul a apărut în filme extrem de populare și apreciate, dintre care amintim „Reservoir Dogs”, „Fargo” sau „The Big Lebowski”.

Ca regizor, Steve Buscemi a debutat în 1996, cu „Trees Lounge”. Alte filme regizate de el sunt „Animal Factory” (2000), „Lonesome Jim” (2005) și „Interview” (2007).

Sursa: Far Out

Citește și: A încercat să ucidă un președinte, a urmărit-o pe Jodie Foster, iar acum susține un concert „sold out”