Tragedia de la Astroworld: Travis Scott va rambursa toate biletele

De: Ana Obretin / 09.11.2021, 10:29
Tragedia de la Astroworld: Travis Scott va rambursa toate biletele

Cântărețul american Travis Scott va rambursa biletele tuturor participanților la Festivalul Astroworld din Houston, Texas, unde, în weekend, au murit opt persoane. De asemenea, acesta va plăti cheltuielile de înmormântare pentru spectatorii care au decedat.

Artistul a abordat asociația BetterHelp pentru a oferi terapie individuală gratuită online celor afectați de tragedie, potrivit TMZ.

„Aceștia sunt primii dintre mai mulți pași pe care Travis intenționează să-i facă, parte a dorinței sale de a-i ajuta pe cei afectați în procesul de doliu și de recuperare”, au spus reprezentanții lui Travis Scott într-un comunicat.

Pe de altă parte, rapperul s-a retras de la Festivalul Day N Vegas din Las Vegas, unde a fost cap de afiș.

Cântăreții Travis Scott și Drake și organizatorul de concerte Live Nation au fost dați în judecată pentru tragedia produsă la festivalul Astroworld.

Travis Scott este citat în trei procese – dintre care unul alături de Drake -, legate de busculada produsă la festivalul organizat de el în weekend, care s-a soldat cu opt morți și sute de răniți. Busculada s-a produs în timpul show-ului principal, susținut de Scott vineri seară, în NRG Park din Houston. Publicul a început să se comprime spre partea din față a scenei, mulți spectatori suferind răni, dificultăți de respirație și, unii, stop cardiac. Opt persoane, cu vârste cuprinse între 14 și 27 de ani, au murit la Astroworld, a declarat primarul din Houston, Sylvester Turner, într-o conferință de presă care a avut loc sâmbătă.

CITEȘTE ȘI: Travis Scott, Drake și Live Nation, dați în judecată pentru tragedia de la festivalul Astroworld

Foto: Profimedia Images