Trailerul „Amsterdam”, în regia lui David O. Russell, cu Chris Rock și Christian Bale, a fost lansat (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 07.07.2022, 11:28
Trailerul „Amsterdam”, în regia lui David O. Russell, cu Chris Rock și Christian Bale, a fost lansat (Video)

Primul trailer oficial pentru filmul foarte așteptat al lui David O. Russell „Amsterdam” a fost lansat astăzi, cu o distribuție remarcabilă de staruri de top și cu un teaser care promite că „multe dintre acestea s-au întâmplat de fapt”.

Filmul, care provine de la Disney, 20th Century Studios, New Regency Prods și Forest Hill Entertainment, este descris ca o epopee originală despre trei prieteni apropiați care se află în centrul unuia dintre cele mai șocante comploturi secrete din istoria Americii.

Cei trei prieteni sunt Christian Bale, Margot Robbie și John David Washington – un medic, asistent medical și un avocat „care s-au întâlnit în Belgia”. Sunt primele detalii care au fost dezvăluite în timpul CinemaCon din Las Vegas în aprilie. Aceștia joacă alături de Robert De Niro, Chris Rock, Taylor Swift, Anya Taylor-Joy, Mike Myers, Rami Malek, Zoe Saldaña, Timothy Olyphant, Michael Shannon, Andrea Riseborough, Alessandro Nivola și Matthias Schoenaerts, printre alții.

Trailerul, care începe cu personajul lui Rock părând perplex în fața celor trei prieteni care poartă un „om alb mort într-o cutie”, are în off vocea lui Bale care explică modul în care cei trei asociați s-au întâlnit, au creat o legătură și de ce se află în Amsterdam.

„Am făcut un pact și am jurat să ne protejăm unul pe altul, indiferent de ce se întâmplă”, spune Bale, înainte de a dezvălui că cei trei prieteni sunt acuzați că au ucis pe cineva, „ceea ce nu este adevărat”.

Ei implică și personajul lui Robert De Niro pentru a-i ajuta să descopere adevărul.

„Amsterdam” este primul film al lui Russell de la „Joy” din 2015 și este creditat ca scenarist, regizor și producător. Printre alte filme ale sale se numără „Silver Linings Playbook” și „American Hustle”.

„Amsterdam” va avea premiera în cinematografe pe 4 noiembrie.

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: Julia Roberts și George Clooney, reuniți din nou, în trailerul „Ticket to Paradise”

Viggo Mortensen și Colin Farrell, în drama despre băieții salvați din peștera din Thailanda; Trailerul a fost lansat