Julia Roberts și George Clooney, reuniți din nou, în trailerul „Ticket to Paradise”

De: Ana Obretin / 01.07.2022, 07:37
Julia Roberts și George Clooney, reuniți din nou, în trailerul

George Clooney și Julia Roberts se reunesc pe marele ecran, în noua comedie romantică „Ticket To Paradise”, al cărei trailer a fost lansat.

Regizat și co-scris de Ol Parker („Mamma Mia! Here We Go Again”), „Ticket To Paradise” urmărește doi părinți divorțați (Clooney, Roberts) care călătoresc în Bali după ce au aflat că fiica lor, Lily (Kaitlyn Dever), plănuiește să se căsătorească cu un localnic pe care tocmai l-a cunoscut. După cum se arată în trailer, ei decid să colaboreze pentru a sabota nunta, pentru a o împiedica pe Lily să facă aceeași greșeală pe care ei au făcut-o cu 25 de ani înainte.

CITEȘTE ȘI: Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone

Totul despre „Star Wars”: Top filme din celebra franciză (Video)

Aceasta este pentru prima dată când Clooney și Roberts joacă împreună într-o comedie romantică, după ce anterior au împărțit ecranul în „Ocean’s Eleven” și „Money Monster”.

Alături de Clooney, Roberts și Dever, distribuția îi include pe Billie Lourd („Booksmart”), Maxime Bouttier și Lucas Bravo („Emily In Paris”). Roberts și Clooney sunt, de asemenea, producători ai filmului, alături de Deborah Balderstone, Tim Bevan, Eric Fellner, Marisa Yeres Gill, Lisa Roberts Gillan, Sarah Harvey și Grant Heslov.

„Ticket To Paradise” este programat să fie lansat în cinematografe pe 21 octombrie, scrie NME. Vezi trailerul mai jos:

Julia Roberts este cunoscută pentru roluri în comedii romantice, printre care „Pretty Woman”, din 1990, „My Best Friend’s Wedding”, „Notting Hill” și „Runaway Bride”. În ultimii ani, ea s-a orientat către roluri dramatice, cum ar fi cele din „Ben Is Back:, din 2018. și seria thriller psihologic „Homecoming”.

La rândul său, în ultimii câțiva ani, Clooney s-a mutat în mare măsură în spatele camerei de filmat, realizând filme ca „The Midnight Sky”, din 2020, „The Tender Bar”, dar și viitorul lungmetraj „The Boys In The Boat”.

CITEȘTE ȘI: Motivul pentru care George Clooney a refuzat 35 de milioane de dolari pentru o zi de filmare

George Clooney nu vrea să intre în politică. Motivul este unul pe cât de simplu, pe atât de interesant

Foto: Profimedia Images