Motivul pentru care George Clooney a refuzat 35 de milioane de dolari pentru o zi de filmare

De: Ana Obretin / 04.12.2021, 09:04
Motivul pentru care George Clooney a refuzat 35 de milioane de dolari pentru o zi de filmare

Actorul american George Clooney a explicat într-un interviu că i s-a oferit un contract foarte bine plătit, pe care, în cele din urmă, l-a refuzat, pentru o problemă de etică.

George Clooney a spus că nu a putut să-și sacrifice propriile valori pentru bani obținuți foarte ușor, într-un interviu pentru The Guardian. Motivul a fost acela că acest contract i-a fost oferit de o țară ale cărei obiceiuri și poziții politice nu le împărtășește.

CITEȘTE ȘI: Ce star va depăși recordul stabilit de George Clooney cu brandul de tequila de 1 miliard de dolari

„Mi s-au oferit 35 de milioane de dolari în schimbul unei singure zile de muncă pentru o companie aeriană comercială”, a spus Clooney. „Dar i-am spus lui Amal despre asta și am decis că nu merită”, a adăugat starul, care este căsătorit cu o avocată specializată în drept internațional și drepturile omului.

„Acest contract a fost asociat cu o țară care, deși este una aliată, are uneori metode îndoielnice, așa că m-am gândit în sinea mea: ‘Ei bine, dacă asta mă ține treaz chiar și un minut, nu merită'”, a spus el, potrivit Variety.

The Guardian subliniază că George Clooney este, în mod evident, norocos că poate refuza acest tip de salariu: dincolo de onorariile lui de actor de la Hollywood, contractul său de ambasador pentru Nespresso i-ar fi adus aproape 40 de milioane de dolari, iar marca lui de tequila, Casamigos, a fost vândută acum câțiva ani pentru un miliard de dolari.

CITEȘTE ȘI: George Clooney cere presei tabloide să nu mai publice imagini cu copiii celebrităților

George Clooney nu vrea să intre în politică. Motivul este unul pe cât de simplu, pe atât de interesant

Foto: Profimedia Images