George Clooney cere presei tabloide să nu mai publice imagini cu copiii celebrităților

De: Nicoleta Lepădatu / 05.11.2021, 07:45
George Clooney cere presei tabloide să nu mai publice imagini cu copiii celebrităților

George Clooney a lansat un apel către tabloidul din Marea Britanie Daily Mail și către alte instituții de presă să nu mai publice fotografii cu copiii celebrităților, numind asta o chestiune de siguranță.

Clooney a emis „o scrisoare deschisă către Daily Mail și alte publicații” joi, după ce a afirmat că a văzut imagini cu fiul de 1 an al actriței Billie Lourd pe site-ul Daily Mail. Fiul lui Lourd, Kingston, este nepotul regretatei actrițe Carrie Fisher și al directorului general al CAA Bryan Lourd și strănepotul legendei cinematografice Debbie Reynolds și al cântărețului și actorului Eddie Fisher.

George Clooney a declarat categoric că propriii copii sunt amenințați de fotografii intruzive ale paparazzilor care vânează celebrități, deoarece soția sa, Amal Clooney, lucrează ca avocat pentru drepturile omului și din cauza profilului său de actor câștigător de Oscar.

„Nu ne putem proteja copiii dacă vreo publicație le pune fețele pe coperta”, a scris actorul.

Un reprezentant al Daily Mail nu a putut fi contactat pentru comentarii. Scrisoarea lui George Clooney mai precizează că imaginile cu fiul lui Lourd care au determinat scrisoarea lui au fost în cele din urmă eliminate de pe o platformă online.

O scrisoare deschisă către Daily Mail de la George Clooney:

Pentru că tocmai am văzut fotografii cu copilul de 1 an al lui Billie Lourd și faptul că ulterior ați dat jos acele fotografii, vă rugăm să vă abțineți de la a pune fețele copiilor noștri în publicația dvs. Sunt o persoană publică și accept fotografiile deseori intruzive ca parte a prețului plătit pentru a-mi face treaba. Copiii noștri nu și-au asumat un astfel de angajament. Natura muncii soției mele o face să se confrunte și să dea în judecată grupuri teroriste și luăm cât mai multe măsuri de precauție pentru a ne menține familia în siguranță. Nu ne putem proteja copiii dacă vreo publicație le pune fețele pe copertă. Nu am vândut niciodată o poză cu copiii noștri, nu suntem pe rețelele de socializare și nu postăm niciodată poze pentru că acest lucru le-ar pune viața în pericol. Nu pericol paranoic, ci probleme din lumea reală, cu consecințe în lumea reală.

Sperăm că veți fi de acord că nevoia de a vinde reclamă nu este mai mare decât nevoia de a face tot posibilul ca să nu devină niște ținte copii nevinovați.

Mulțumesc,
George Clooney

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: George Clooney nu vrea să intre în politică. Motivul este unul pe cât de simplu, pe atât de interesant